11/12/2018
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 - 21:06

Νέα υπενθύμιση για το παραχωρητήριο από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ξανά πρόγραμμα αποφόρτισης για Τσόβιτς, Καστιγέχος και Κύργια

Mπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο η διαδικασία παραχώρησης των μετοχών παραμένει σε ισχύ για κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο.

Η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» φρόντισε να υπενθυμίσει και την Πέμπτη (9/11) ότι η απόφαση για το πωλητήριο δεν έχει αλλάξει, αλλάζοντας τον αριθμό στη σχετική φωτογραφία και το 24 έχει γίνει 26.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι οι μετοχές της ΠΑΕ είναι υπό παραχώρηση και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει για λεπτομέρειες με τα γραφεία της (Λ. Κηφισίας 64Β, 15125 Μαρούσι, 210-6300233)», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα περιείχε δύο προπονήσεις την Πέμπτη για τους παίκτες του Ζόραν Βούλιτς, οι οποίοι ασχολήθηκαν το πρωί με ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και ακολούθως ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.

Το απόγευμα οι «κυανόλευκοι» έκαναν προπόνηση με αγωνιστικά τετράγωνα και ασκήσεις τακτικής, με τους Τσόβιτς, Καστιγέχος και Κύργια να κάνουν για δεύτερη σερί ημέρα πρόγραμμα αποφόρτισης.

Μοιραστείτε το: