15/12/2018
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 - 00:22

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναιγιάλειου

Οι εκλογές διεξάγονται το απόγευμα της Τετάρτης (18/10)

Ημέρα εκλογών είναι η Τετάρτη (18/10) για τον Ερασιτέχνη Παναιγιάλειο.

Τα μέλη του καλούνται να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., με τη «μελανόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την Τρίτη (17/10) τους 10 υποψηφίους.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί από τις 18:00 έως τις 21:00.

Αναλυτικά το ενημερωτικό: «Με την υποβολή των υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του «Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου», που θα πραγματοποιηθεί (όπως έχει ήδη γίνει γνωστό) αύριο, Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου.

Συνολικά 10 Αιγιώτες κατέθεσαν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. και δύο για την Εξελεγκτική Επιτροπή, με τα μέλη τής Εφορευτικής Επιτροπής να συγκεντρώνουν τις αιτήσεις, οι οποίες και εγκρίθηκαν, καθώς άπαντες είναι ταμειακώς εντάξει, πράγμα που αποτελούσε προϋπόθεση για να τεθούν στην κρίση των εγγεγραμμένων μελών τού ΠΓΣ.

Υποψήφιοι για το νέο ΔΣ είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά): Παναγιώτης Βαγενάς, Παναγιώτης Κουτρόπουλος, Σπάρτακος Μοντζολής, Μιχαήλ Μπέσκος, Χαράλαμπος Μπιρμπίλης, Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος, Σπυρίδων Πετρουτσόπουλος, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Χρήστος Τσίρος και Γεώργιος Τσομής.

Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή είναι οι Σωτήριος Παπαχριστόπουλος και Γεώργιος Πιέρρος. Υπενθυμίζεται πως οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία τού Συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4, πρώτος όροφος), από τις 6μ.μ. έως και τις 9μ.μ. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη τού Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου, που υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα».

Μοιραστείτε το: