15/12/2018
Ομάδες | Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 - 15:46

Τα τυπικά για τη μεταβίβαση των μετοχών στον Πανσερραϊκό

Τακτοποιούνται και οι όποιες εκκρεμότητες έχουν μείνει ακόμα στα «λιοντάρια»

Νέα εποχή έχει ανατείλει εδώ και λίγο καιρό στον Πανσερραϊκό και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα υπάρχουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την ομάδα, εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Οι επενδυτές που εκπροσωπεί ο Αντώνης Βούρτσης σύντομα αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους το 90% των μετοχών της ΠΑΕ. Όπως αναφέρεται στις Σέρρες υπάρχουν απλώς κάποιες τυπικές διαδικασίες (κυρίως γραφειοκρατικά θέματα) που πρέπει να λυθούν για να τελειώσει η όλη διαδικασία.

Οι άνθρωποι που θα μπουν στην ομάδα έχουν δείξει ήδη έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. Πρόσφατα έγιναν οι πληρωμές του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ έχουν τακτοποιηθεί και οι υποχρεώσεις της περσινής σεζόν. Τονίζεται από την ομάδα πως κανονικά πληρώνονται και οι δόσεις και απομένει να τακτοποιηθούν και κάποιες εκκρεμότητες προς τρίτους.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί πως από το καλοκαίρι υπήρχε έντονη κινητικότητα διοικητικά για τον Πανσερραϊκό. Ο νομικός Βασίλης Νουλέζας είχε καταθέσει πρόταση εκπροσωπώντας γκρουπ επιχειρηματιών και η το πλάνο του ήταν αρκετά συγκροτημένο και σοβαρό, όμως, τότε προτιμήθηκε η προοπτική που παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: