16/07/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 - 01:50

Φιλικό βολιώτικο ντέρμπι...

Ολυμπιακός και Νίκη θα αναμετρηθούν στις 23 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Είναι παραδοσιακοί αντίπαλοι, αλλά θα τα πουν φιλικά... Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου, λοιπόν, συμφώνησαν να δώσουν φιλικό παιχνίδι, προκειμένου αμφότεροι να τεστάρουν τις δυνάμεις τους στο στάδιο της προετοιμασίας που διανύουν εν όψει της νέας σεζόν.

Το ματς θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με είσοδο στα 10 ευρώ, ενώ γυναίκες και παιδιά (από 12 ετών και άνω) θα πληρώσουν 5 ευρώ.

Η ανακοίνωση του γηπεδούχου Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει τα εξής: «Την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 στις 18:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται, σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, τη Νίκη Βόλου.

Το εν λόγω φιλικό παιχνίδι είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα μας να προετοιμαστεί ενόψει του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, κόντρα σε έναν αντίπαλο, που θα αγωνίζεται στο ίδιο πρωτάθλημα, αλλά είναι και ευκαιρία για τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να δουν το “χτίσιμο” και την πρόοδο του ρόστερ μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους μας να βρεθούν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού και να ενισχύσουν με την παρουσία και το χειροκρότημά τους την ομάδα μας. Η είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ 5 ευρώ θα καταβάλουν οι γυναίκες και τα παιδιά (από 12 ετών και άνω). Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)».

Kαι η ανακοίνωση της Νίκης: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει πως την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, στις 18:30, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων. Η είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ 5 ευρώ θα καταβάλουν οι γυναίκες και τα παιδιά (από 12 ετών και άνω). Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα). Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να βρεθούν δίπλα στους ποδοσφαριστές μας σε αυτό το δυνατό φιλικό παιχνίδι».

Μοιραστείτε το: