19/09/2019
Ομάδες | Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 - 12:58

Σε αδιέξοδο ο Εορδαϊκός

Η διοίκηση δεν μπόρεσε να βρει λύση και η ομάδα προς το παρόν αδυνατεί να κατέβει στη Γ' Εθνική

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Εορδαϊκού. Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης, δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι στον «αέρα».

Ο Σάββας Λιάμης εξήγησε ότι δεν υπήρξε ανταπόκριση από όσους προσέγγισε στην Πτολεμαΐδα, κάνοντας λόγο για κάποιους που δεν τον θέλουν και κατέληξε: «Εορδαϊκός τέλος!».

Αναλυτικά η δήλωσή του στο matiesstasport.blogspot.gr: «Κάναμε μια τελευταία προσπάθεια να κατέβει ο Εορδαϊκός. Θέλαμε πάρα τον πόλεμο που τρώμε, να κρατήσουμε την ομάδα όρθια έστω και την τελευταία στιγμή. Είμαι Εορδαϊκός και δεν άντεχα και δεν αντέχω στην ιδέα να μην υπάρχει. Προσπαθήσαμε χτυπήσαμε πόρτες αλλά τις βρήκαμε παντού κλειστές.

Από προχθές το βράδυ υπήρχε μια ελπίδα να κρατηθεί ο Εορδαϊκός ζωντανός. Χτυπήσαμε πόρτες ακαδημιών και της Αναγέννησης Πτολεμαΐδας για να αναδείξουμε μέσω του Εορδαϊκού της Γ’ Εθνικής τα ταλέντα της περιοχής.

Αντιμετωπίσαμε όμως άρνηση. Δυστυχώς κάναμε λάθος. Πολλοί εδώ στην Πτολεμαΐδα δε θέλουν τον Εορδαϊκό και είναι κρίμα. Αυτοί ξέρουν το γιατί. Δηλώνω μετά πόνου καρδιάς. Εορδαϊκός τέλος!!!».

Μοιραστείτε το: