21/05/2018
ΚΑΛΛΟΝΗ | Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 - 14:01

Μιχαλάκης: «Πληρωμές μόνο σε δόσεις»

Ο ιδιοκτήτης της Καλλονής τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγές πρέπει να φανούν διαλλακτικοί αναφορικά με τα χρήματα που τους οφείλονται

Το θέμα των οφειλομένων στον Κώστα Δαύκο είναι αυτό που «καίει» την Καλλονή. Οι «σαρδέλες» πρέπει να ρυθμίσουν μέχρι την Πέμπτη (27/4) την οικονομική εκκρεμότητα (9.200 ευρώ) που έχουν με τον ποδοσφαιριστή, ώστε να μην ισχύσει η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που τους επιβλήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Πάντως με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport», ο ιδιοκτήτης της νησιωτικής ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης, τόνισε πως τόσο ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγές, θα πρέπει να φανούν διαλλακτικοί και να συμφωνήσουν να πάρουν τα δεδουλευμένα τους σε δόσεις.

Σε διαφορετική περίπτωση, συμπληρώνει, η ομάδα θα κινδυνεύσει με διάλυση, οπότε δεν θα πάρουν τα χρήματά τους.

«Εάν ο Δαύκος και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν συμφωνήσουν να πληρωθούν σε δόσεις, η Καλλονή θα κουνήσει μαντήλι. Αν δεν υπάρχει η ομάδα, δε θα πάρουν τα χρήματά τους και γι' αυτό πρέπει να φανούν διαλλακτικοί. Εγώ δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτά τα ποσά. Ας πάει στην ευχή της Παναγίας η ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε το: