22/06/2018
ΛΑΜΙΑ | Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 - 19:12

Πονοκεφαλιάζει ο Τεννές

Πολλά τα προβλήματα στη Λαμία με τρεις παίκτες να μένουν εκτός προπόνησης * Τι δοκιμές έγιναν εν όψει Πανσερραϊκού

Με το ζόρι βγαίνουν τα κουκιά στη Λαμία... Μπορεί να υπήρχε αισιοδοξία πως ο Βάντερσον θα μπει στην αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό, όμως, ο Βραζιλιάνος δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (20/4) και παραμένει έτσι εξαιρετικά αμφίβολος. Ακόμη, πάντως, και να είναι στις επιλογές του Μπάμπη Τεννέ δεν δείχνει να είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο.

Δεδομένου ότι ο Ματσούκας είναι τιμωρημένος το πρόβλημα στα άκρα γίνεται μεγάλο. Ο Τεννές στην προπόνηση δοκίμασε τόσο τον Τσούκαλο όσο και τον Καραγιάννη στη συγκεκριμένη θέση χωρίς να έχει κατασταλάξει.

Δεν σταματούν εκεί, όμως, οι απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό ο οποίος είδε και τον Τζόκιτς να μην κάνει. Ο Σέρβος φαίνεται τελικά ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, ενώ απόλυτα έτοιμος δεν είναι ούτε ο Όμο, ο οποίος πάντως θα μπει αποστολή.

Έτσι όλα δείχνουν ότι Ρότσα και Αυγενικού θα είναι ξανά στα χαφ δεδομένης και της απουσίας του τιμωρημένου Μπλάζιτς, ενώ μία θέση διεκδικεί ο Μπουλούλης. Αλλιώς δεν αποκλείεται να παίξει εκεί ο Τσούκαλος και στα άκρα ο Καραγιάννης. Τέλος, να σημειωθεί ότι την Πέμπτη δεν προπονήθηκε ούτε ο Παπαργυρίου, ο οποίος από το ματς με την Καλλιθέα κουβαλά έναν τραυματισμό. Έτσι αριστερά θα κρατήσει τη θέση του ο Πεταυράκης εκτός απροόπτου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: