21/05/2018
ΑΕΚ | Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 - 16:28

Μπάγεβιτς: «Μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτης ο Γαλανόπουλος»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον 19χρονο ταλαντούχο μέσο

Είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ πιστεύει πολύ στον Κώστα Γαλανόπουλο και αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο του προσέφερε νέο τετραετές συμβόλαιο, το οποίο ο 19χρονος υπέγραψε την Τετάρτη (19/4).

Μία μέρα μετά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης αποθέωσε τον νεαρό μέσο και μεταξύ άλλων είπε πως έχει τις δυνατότητες για να γίνει ηγέτης των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά: «Εκτιμώ ότι το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κώστας Γαλανόπουλος αποτελεί μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την ομάδα μας. Και αυτό όχι μόνο γιατί προέρχεται από την Ακαδημία μας και αποτελεί από πολύ μικρός προϊόν της δικής μας ποδοσφαιρικής σχολής αλλά και γιατί πιστεύω πολύ στο ταλέντο του.

Εύχομαι να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ και πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη του συλλόγου, αρκεί βεβαίως ο ίδιος να συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο, αλλά και να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει καταφέρει τίποτα απολύτως αφού ακόμα βρίσκεται στην αρχή της καριέρας του. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δικαιώσει στο απόλυτο τις προσδοκίες μας και την απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτίμηση όλων μας στο πρόσωπό του».

Μοιραστείτε το: