22/04/2018
Ομάδες | Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 - 02:08

Χωρίς οπαδούς της Νίκης Βόλου το ντέρμπι

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη ασφαλείας με τους διοικούντες του τοπικού Ολυμπιακού και των «κυανόλευκων»

Με ντέρμπι ξεκινά και πάλι η δράση στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, όπου την Κυριακή (23/4) ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχτεί τη Νίκη. Έτσι την Τρίτη (18/4) πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Αυτή έλαβε χώρα στο κτίριο Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και εκεί έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών οι Παναγιώτης Μποτσιβάλης και Σάκης Τζήμας. Τελικά αποφασίστηκε να μην υπάρχει οργανωμένη μετακίνηση των φιλοξενούμενων οπαδών και η Νίκη θα πάρει απλώς 15 προσκλήσεις.

Λίγες ώρες μετά ο Τζήμας δήλωσε στο Blue Hear: «Δε θα δοθούν εισιτήρια τελικά, όπως και στο πρώτο ματς. Με την αστυνομία από κοινού αποφασίστηκε να δοθούν 15 προσκλήσεις στη Νίκη, όσες είχαμε δώσει και εμείς στον πρώτο αγώνα. Θα μετακινηθούμε με πούλμαν από το γήπεδο μας στις 14.30 με 14.45. Νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Ήταν κάθετη η θέση της αστυνομίας. Δεν ήταν στην ευχέρεια τη δική μας. Οι δηλώσεις από τη μεριά μας ήταν σε ένα ενωτικό κλίμα, να χαρούμε και να απολαύσουμε το παιχνίδι. Η αστυνομία είναι έμπειρη σ’ αυτά τα θέματα και η απόφαση είναι δική της.

Κάποιοι φίλαθλοι θα μπορέσουν να πάνε μεμονωμένα. Όπως πληροφορήθηκα, θα γίνει και προπώληση εισιτηρίων. Δεν αποφασίστηκε να υπάρχει κάποια θύρα για τους φιλάθλους μας. Η αστυνομία είναι πιο επιφυλακτική μετά την είσοδο οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Πιστεύω ότι υπάρχει βαθμολογική σημασία για το ποιος θα είναι μπροστά».

Μοιραστείτε το: