21/05/2018
Ομάδες | Δευτέρα 17 Απριλίου 2017 - 12:07

Τσιάρτας: «Είναι για πολύ πιο ψηλά η Παναχαϊκή»

Τι είπε ο 45χρονος για τον Κώστα Κατσουράνη και τους Πατρινούς

Σπουδαίο φιλικό δίνει την Τετάρτη (19/4) η Παναχαϊκή (19.00), η οποία θα φιλοξενήσει την επίλεκτη εθνική ομάδα βετεράνων, η οποία αποτελείται κυρίως από τα παιδιά που κατέκτησαν το Euro 2004.

Τα περισσότερα «παιδιά» του Ότο Ρεχάγκελ θα δώσουν το παρών και μεταξύ αυτών θα είναι και ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για τους Πατρινούς και την προσπάθεια του Κώστα Κατσουράνη.

«Βεβαίως και θα έρθω. Θέλει και ρώτημα; Μας ζήτησε ο Κώστας να 'ρθουμε όλα τα παιδιά της εθνικής ομάδας του 2004 στην Πάτρα για τον αγώνα με την Παναχαϊκή και δεν γινόταν να του χαλάσουμε το χατίρι» είπε αρχικά, ενώ για το αν μπορεί να παίξει απάντησε «ελάτε να με δείτε την Τετάρτη. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ»!

Όσο για το εάν έχει δει την Παναχαϊκή σχολίασε: «Όχι. Αλλά παρακολουθώ την πορεία της. Ξέρω ότι είναι πρώτη στη βαθμολογία και ότι έχει καθαρίσει με την άνοδο. Θα πω το τετριμμένο, αλλά νομίζω ότι επιβάλλεται. Η θέση της Παναχαϊκής είναι για πολύ πιο ψηλά».

Για το αν μπορεί να πετύχει ο Κατσουράνης ως τεχνικός διευθυντής δήλωσε: «Αυτό που με ρωτάτε δεν μπορώ να το προδικάσω. Ίσως ούτε και ο ίδιος μπορεί. Ο χρόνος θα δείξει αν θα πετύχει ο Κώστας στο πόστο του. Εγώ του εύχομαι πραγματικά να πετύχει, έχει όλες τις προδιαγραφές, αλλά ξαναλέω, ο χρόνος θα δείξει. Όπως δείχνει και για όλους μας, σε όποιο πόστο είναι πλέον ο καθένας».

Μοιραστείτε το: