21/05/2018
Ελλάδα | Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 - 13:54

Βελτιώνεται η υγεία του Στάθη Ψάλτη

Ανακοίνωση από την εκπρόσωπο της οικογένειας *Μίλησε με παράπονο για όσους βιάστηκαν να τον πεθάνουν

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία του Στάθη Ψάλτη, με την οικογένειά του να περνά ώρες αγωνίας, καθώς ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας του ηθοποιού, Μαίρη Βιντιάδου, στο Facebook, την Κυριακή (9/4), ο Στάθης Ψάλτης είναι καλύτερα.

Μάλιστα, στην ανάρτησή της εξέφρασε το παράπονό της για ορισμένους δημοσιογράφους που βιάστηκαν να πεθάνουν τον αγαπημένο ηθοποιό.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αγαπητοί φίλοι, Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα, πως κάποιοι βιάστηκαν να “πεθάνουν” τον Στάθη. Έσπευσαν μάλιστα να στολίσουν με δακρύβρεχτους τίτλους την είδηση και να την αναρτήσουν στα sites, προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο, στους φίλους και στους συναδέλφους του Στάθη.

Θεωρούμε υποχρέωση μας λοιπόν, ως οικογένεια, να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να ενημερώσουμε όλους σας πως ο Στάθης μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα.

Χάρη στη μαχητικότητα του και την στήριξη των γιατρών η υγεία του βελτιώνεται.

Το καλύτερο φάρμακο βέβαια για εκείνον είναι το χιούμορ, το οποίο διατηρεί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και η αγάπη της οικογένειας και των στενών του φίλων που βρίσκονται στο πλευρό του.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μας πριν αναπαράγουν την μακάβρια είδηση και ενημερώνουμε όσους έσπευσαν να κατεβάσουν “πρόωρα αυλαία” στη ζωή του αγαπημένου μας ηθοποιού, πως τέτοιες στιγμές, απαιτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους.

Με εκτίμηση ΜΑΙΡΗ ΒΙΝΤΙΑΔΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΨΑΛΤΗ».

Μοιραστείτε το: