27/04/2017
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 - 17:59

Τσούπρος: «Όλοι στον Πανελευσινιακό πιστεύουμε ότι θα σωθούμε»

Ο 25χρονος αμυντικός μέσω του a-sports.gr τονίζει ότι οι «σταχυοφόροι» θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για να παραμείνουν στην κατηγορία

Η μεγάλη έκπληξη της 21ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής δεν ήταν άλλη από τη λευκή ισοπαλία στην Ελευσίνα ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τη Λαμία. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν έξυπνα, έκλεισαν τους χώρους και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ένας από τους διακριθέντες της συγκεκριμένης αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Τσούπρος, ο οποίος ανέλαβε να καθοδηγεί την άμυνα των «σταχυοφόρων» και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με αυτή την αφορμή το a-sports.gr επικοινώνησε μαζί του και εκείνος ξεκαθάρισε πως άπαντες στην Ελευσίνα θα παλέψουν μέχρι τέλους προκειμένου η ομάδα να κάνει την υπέρβαση και να παραμείνει στην κατηγορία.

- Οκτώ νίκες στη σειρά μετρούσε η Λαμία. Πώς καταφέρατε να τους σταματήσετε;

«Ξέραμε από την αρχή με ποιον αντίπαλο παίζαμε. Δουλέψαμε σκληρά και σωστά και ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

- Ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο ματς με τον Άρη. Πώς περιμένεις να είναι;

«Όλα τα ματς που δίνουμε είναι δύσκολα αλλά εμείς με σωστή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Ο πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία».

- Πιστεύεις ότι προλαβαίνετε να σώσετε την παρτίδα;

«Όλα τα παιδιά στην ομάδα το πιστεύουμε πως θα σωθούμε και για αυτό δίνουμε την ψυχή μας στους αγώνες».

- Έχοντας παίξει με όλους, ποιες εκτιμάς ότι θα είναι τελικά οι ομάδες που θα ανεβούν;

«Πιστεύω ο Απόλλων και η Λαμία ξεχωρίζουν».

- Κλείνοντας, πώς βλέπεις γενικά τη μάχη της παραμονής;

«Ο στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: