21/04/2018
ΑΕΛ | Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 - 13:39

Κάλεσε σε απολογία τρεις παίκτες της η ΑΕΛ

Ξενοδόχοφ και Φατιόν θα δώσουν εξηγήσεις για το μεταξύ τους επεισόδιο στο ματς με τον Παναιτωλικό και ο Μασούρας επειδή προπονείται με προσωπικό γυμναστή * Φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας

Επίσημες εξηγήσεις από τρεις ποδοσφαιριστές της ζητά η ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (20/3), σε γραπτή απολογία κλήθηκαν οι Γεννάδιος Ξενοδόχοφ και Άντονι Φατιόν για τον μεταξύ τους διαπληκτισμό στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Όπως σημειώνεται, το περιστατικό αυτό προκάλεσε τη «διατάραξη της ηρεμίας των υπολοίπων ποδοσφαιριστών σε αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα, αλλά και δυσμενέστατα σχόλια από το σύνολο του γραπτού και ηλεκτρονικού Tύπου».

Παράλληλα, σε απολογία κλήθηκε και ο Γιάννης Μασούρας επειδή προπονείται με προσωπικό γυμναστή, παρά τις εντολές της ΠΑΕ.

Μάλιστα, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, το γεγονός αυτό τον κάνει να έχει στις προπονήσεις της ΑΕΛ «συμπεριφορά παλαιμάχου ποδοσφαιριστή».

Αναλυτικά: «1 Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί σε γραπτή απολογία εντός τριών ημερών τους ποδοσφαιριστές Γεννάδιο Ξενοδόχοβ και Άντονι Φατιόν, διότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ - ΠΑΕ Παναιτωλικός, στον οποίο συμμετείχαν και σε ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικό σημείο για την έκβαση του αποτελέσματος, διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν διατάραξη της ηρεμίας των υπολοίπων ποδοσφαιριστών σε αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα, αλλά και δυσμενέστατα σχόλια από το σύνολο του γραπτού και ηλεκτρονικού Tύπου. 

2 Η ΠΑΕ ΑΕΛ  καλεί σε  γραπτή απολογία εντός τριών ημερών τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Μασούρα, διότι παρά τις εντολές της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΑΕΛ και ενώ αυτό βλάπτει την προπονητική του αγωγή ως μέλος της ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ, συνεχίζει να κάνει παράλληλες προπονήσεις με τον "αμφιλεγόμενης" αξίας γυμναστή Ι. Πλιάτσικα, με αποτέλεσμα η προπονητική του συμπεριφορά στις τακτικές προπονήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ, στις οποίες και μόνο είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει, είναι συμπεριφορά παλαιμάχου ποδοσφαιριστή».

Σε εγρήγορση με Απόλλωνα Λάρισας

Επίσης, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, θα υπάρξει φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας την Παρασκευή (24/3), προκειμένου η ομάδα να βρίσκεται σε εγρήγορση εν όψει συνέχειας.

Αναλυτικά: «Λόγω της επικείμενης διακοπής του πρωταθλήματος και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για την επανέναρξη των επισήμων αγώνων, η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστό ότι την προσεχή Παρασκευή 24/03 και ώρα 4 μ.μ. στο AEL FC ARENA, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο το συγκρότημα του Απόλλωνα Λάρισας, που πρωτοπορεί στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής».

Μοιραστείτε το: