22/04/2018
ΑΡΗΣ | Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 - 13:18

Ηρέμησαν με Μπαργκάν, τα λένε με Βασιλειάδη

Γλίτωσε τα χειρότερα ο άσος του Άρη που τελικά θα λείψει για τρεις εβδομάδες * Νέα στοιχεία στον Σιμιτζόγλου πριν το ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Κενάν Μπαργκάν.

Ο μεσοεπιθετικός του Άρη τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Καλλονή και υπήρχαν φόβοι ακόμα και για ολική ρήξη συνδέσμων.

Τελικά, το πρόβλημα αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρό, με το βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική που έχει υποστεί να υπολογίζεται ότι θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Κάτι που σημαίνει ότι λογικά θα επιστρέψει μετά το εκτός έδρας ματς με τα Χανιά, στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα στο «Κλ. Βικελίδης» στις 9 Απριλίου.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Άρη ετοιμάζονται για το ραντεβού με τον Γιώργο Βασιλειάδη την Τρίτη (21/3) αναφορικά με την ένσταση για τον Φιορίν Ντουρμισάι της Λαμίας.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Πάρης Ατλαμάζογλου θα συναντηθεί τη Δευτέρα (20/3) με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, παραδίδοντας νέα στοιχεία που θεωρεί ότι θα ενισχύσουν τη θέση της.

Στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού θα γίνει προσπάθεια για παρέμβασή του, προκειμένου η ένσταση να εξεταστεί κανονικά.

Μοιραστείτε το: