22/05/2018
ΑΡΗΣ | Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 - 18:47

Κωστένογλου: «Μας δίνει θάρρος και πίστη»

Αισιόδοξος για την άνοδο του Άρη δήλωσε ο 46χρονος τεχνικός

Ο Νίκος Κωστένογλου επανέλαβε ό, τι δεν υπάρχουν εύκολα ματς στις εναπομείνασες αγωνιστικές αναφορικά με τη Β’ Εθνική, όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου μετά την κυριακάτικη (19/03) νίκη επί της Καλλονής με 1-0 για την 21η «στροφή» του πρωταθλήματος. Παράλληλα, υπήρξε αναφορά στον τραυματισμό που υπέστη ο Κενάν Μπαργκάν και τα περιθώρια βελτίωσης που υφίστανται για τους «κίτρινους».

Αναλυτικά:

-Για τον αγώνα: «Ο τραυματισμός (σ.σ. Μπαργκάν) άλλαξε γρήγορα τα σχέδια μας. Στο δεύτερο δεν δημιουργήσαμε ιδιαίτερες φάσεις, δεν κινδυνεύσαμε όμως. Πίστεψαν οι παίκτες και σε νεκρό χρόνο πέτυχαν μία μεγάλη νίκη. Μας δίνει αισιοδοξία και θάρρος να προχωρήσουμε. Όσο προχωράμε, το μονοπάτι είναι πιο δύσβατο και στενό. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Την Τετάρτη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μπορεί το σκορ να είναι μικρό, αλλά κάθε νίκη θα είναι σημαντική και πολύ μεγάλη για να μειώσουμε την διαφορά και να ελπίζουμε σε αυτό που πιστεύουμε».

-Για το αν θα βελτιωθεί ο Άρης: «Είχα πει ότι θα ξαναδούμε έναν τέτοιο Άρη. Είναι τόσο μικρή περίοδος. Αυτό που πιστεύω μέσα μου, είναι ότι ο Άρης θα βρίσκεται στη δυάδα που θα μας δίνει το εισιτήριο. Σίγουρα η εικόνα ελπίζω θα αλλάξει, αυτό θέλω μέσα στην προπόνηση. Μας δίνει θάρρος και πίστη. Σε ένα μεταβατικό στάδιο σωματικά και ψυχικά. Είμαι ευχαριστημένος ανεξάρτητα από το θέαμα».

-Για τον τραυματισμό του Μπαργκάν: «Δύσκολα θα παίξει ο Μπαργκάν στα δύο επόμενα παιχνίδια».

Μοιραστείτε το: