22/06/2018
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 - 18:48

Μάντζιος: «Καλύτεροι από τον αντίπαλο»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης είπε πως θα πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα του τα διαδοχικά ματς

Μία ακόμη νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος το Σάββατο (18/3) έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0 και πέρασε έστω με ματς περισσότερο στην κορυφή.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Άκης Μάντζιος δήλωσε πως ήταν σημαντική και δίκαιη η επικράτηση της ομάδας του και ότι θα πρέπει να διαχειριστεί πλέον τα διαδοχικά ματς, αφού υπάρχει και εμβόλιμη αγωνιστική.

Αναλυτικά: «Θεωρώ ότι κάναμε μια σημαντική και δίκαιη νίκη. Πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Είχαμε ενέργεια, πάθος και ανοίξαμε το σκορ νωρίς. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Σκοράραμε νωρίς που έκανε πιο εύκολο το έργο μας σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Συνεχίζουμε, γιατί έχουμε μπει σε μία εβδομάδα με τρία παιχνίδια και έχουμε ένα δύσκολο ματς την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να διαχειριστούμε τα ματς και τους παίκτες μας, που έπαιξαν μετά από πάρα πολύ καιρό όπως είναι ο Χρήστος (Τζάνης), ο Περογαμβράκης, ο Ομπόντο, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τα παιδιά.

Συγχαρητήρια στον κόσμο. Ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε. Συγχαρητήρια και στην Αναγέννηση. Έπαιξε ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Μια ομάδα καλή που την αδικεί η βαθμολογική της θέση».

Μοιραστείτε το: