22/06/2018
ΧΑΝΙΑ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ | Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 - 16:24

Χωρίς Γιαλούση στη Λεωφόρο

Η αποστολή του Κισσαμικού για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό *Σελινιωτάκης: «Να χαρούμε το παιχνίδι»

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού κινούνται στον Κισσαμικό και η προετοιμασία για το ματς Κυπέλλου της Λεωφόρου ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (11/1).

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος ανακοίνωσε κατόπιν την αποστολή και σε αυτή δεν βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Γιαλούσης, που πιθανότατα θα ντεμπουτάρει στον κυριακάτικο (15/1) αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανελευσινιακό, όπως και οι Φυντικάκης, Αντωνιάδης, Γκέκας, Ενγκουέμ και Βλάχος.

Αναλυτικά, διαθέσιμοι είναι οι εξής παίκτες: Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Τσοντάκης, Σταθάκης, Σελινιωτάκης, Παντελάκης, Κουρέλλας, Καβράκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Λουβιτάκης, Θέος, Ποκόνγκ, Κίκε, Μάντζης, Μίλιτς.

Εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (12/1) ο Αλέξης Σελινιωτάκης έκανε λόγο για ιστορικό παιχνίδι, υπογραμμίζοντας ότι ο Κισσαμικός θα παίξει για να το χαρεί, αν και στο πίσω μέρος του μυαλού βρίσκεται ο Πανελευσινιακός.

«Σίγουρα είναι το πιο ιστορικό παιχνίδι στα χρονικά της ομάδας και μία πολύ ωραία εμπειρία για όλους μας. Εμείς θα πάμε να χαρούμε αυτό το παιχνίδι του Κυπέλλου απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και πιο πολύ να χαρούμε το παιχνίδι και να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Από εκεί και πέρα, έχουμε στη συνέχεια ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Πανελευσινιακό, που σίγουρα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού μας και στο οποίο θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θα παίξουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα το ευχαριστηθούμε κι από εκεί κι ύστερα το μυαλό μας θα είναι μόνο στο πρωτάθλημα, όπου μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο αρχηγός των Κρητικών στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Μοιραστείτε το: