21/05/2018
ΑΕΛ | Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 - 14:57

Ματαιώθηκε η προπόνηση της ΑΕΛ λόγω χιονιού

Ενημέρωση των «βυσσινί» για τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στην καθημερινότητα των ομάδων και το πρόγραμμα αναγκαστικά διαφοροποιείται.

Θύμα των δυσμενών καιρικών συνθηκών έπεσε και η ΑΕΛ, η προπόνηση της οποίας δεν πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/1) από τη στιγμή που η πυκνή χιονόπτωση έκανε την εμφάνισή της στη θεσσαλική πόλη και δημιουργήθηκε ανυπέρβλητο πρόβλημα στη μετακίνηση των παικτών και μελών της τεχνικής της ηγεσίας.

Ο Σάκης Τσιώλης, λοιπόν, δεν είχε άλλη επιλογή από το να ματαιώσει την προπόνηση, ενώ την Πέμπτη η προετοιμασία εν όψει ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί «σε τρόπο και χρόνο που θα αποφασισθούν με βάση τις επικρατούσες συνθήκες», όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση της «βυσσινί» ΠΑΕ.

Σε ό,τι αφορα την προπώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου (15/1) αγώνα, οι Θεσσαλοί εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως λόγω των ειδικών καιρικών συνθηκών που επέφεραν ως και απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για μη λειτουργία των καταστημάτων σήμερα Τετάρτη το απόγευμα, θα συνεχίσει την προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ από τα γραφεία της ως τις 5 μ.μ., αντί τις 9 μ.μ. που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Η διαδικασία προπώλησης θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη 10 π.μ.-5 μ.μ. και μεθαύριο Παρασκευή 9 π.μ.-9 μ.μ., ενώ για το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές είναι 10€ στα "πέταλα", 15€ στην ανατολική πτέρυγα και 30€ στην δυτική πτέρυγα, πλην της θύρας 18 VVIP, όπου η τιμή είναι 50€».

Μοιραστείτε το: