28/03/2024
Ομάδες | Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 - 23:52

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Πήραμε ακόμα ένα μήνυμα...»

Βέλη των Θεσσαλών κατά της Ένωσης Β' Εθνικής

Η ΑΕΛ έχασε την Τετάρτη (28/1) με 2-1 από τη Ζάκυνθο, έχοντας πάντως σημαντικά παράπονα από τη διαιτησία, και αργά το βράδυ η θεσσαλική ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση, στρέφοντας τα βέλη της κυρίως κατά της Ένωσης Β' Εθνικής.

Οι «βυσσινί», λοιπόν, κάνουν λόγο για μήνυμα που πήραν στο ματς με τη Ζάκυνθο, ενώ αφήνουν αιχμές για μεροληπτική αντιμετώπιση ομάδων από την 'Ενωση Β' Εθνικής.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα πήρε ακόμα ένα μήνυμα. Το πρώτο ήταν στις 17 Ιανουαρίου. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ίδια ιστορία και το 2011. Φτάνουν πια τα δήθεν συμβούλια στην ΕΠΑΕ και πλέον συνένοχος στο έγκλημα θεωρείται και η ίδια αφού δεν λειτουργεί για το καλό και το συμφέρον όλων των ομάδων ανεξαιρέτως. Παρόλο που ζητήσαμε έκτακτο συμβούλιο προκειμένου να διασφαλιστούν όλες οι ομάδες που αδικούνται, ακόμα απάντηση δεν λάβαμε. Ή μήπως είναι απάντηση τα όσα έγιναν σήμερα; Ευτυχώς που οι αγώνες είναι τηλεοπτικοί και υπάρχουν ντοκουμέντα. Γι’ αυτό και ο φίλαθλος κόσμος πλέον απαξιεί για το ποδόσφαιρο και τα γήπεδα είναι άδεια. Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πεντακάθαρη οικονομικά και δεν πρόκειται να γίνει υποχείριο κανενός. Η ΑΕΛ θα φτάσει στο στόχο της με το κεφάλι ψηλά. Αν κάποιοι θέλουν οικονομικά διαλυμένες ομάδες να πρωταγωνιστούν με σκοπό να είναι υποχείρια, ΔΕΝ θα το βρουν στο πρόσωπό μας. Δεν θα μείνουμε έρμαια σε ίδιες καταστάσεις σαν αυτές του 2011. Ως εδώ και μη παρέκει. Εφεξής θα διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο τα συμφέροντά μας. Καλούμε τον κόσμο να προστατέψει την ομάδα. Μαζί θα δώσουμε το μήνυμα».

Μοιραστείτε το: