25/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 - 18:13

O Ρούτσης λύτρωσε τον Πανσερραϊκό (video)

Με γκολ στο 90'+4 έκρινε υπέρ των «λιονταριών» το ντέρμπι με την Καβάλα (2-1) *Με 10 αγωνίστηκε η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη από το 73' και μετά

Tρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την άνοδο στη Β' Εθνική πήρε την Κυριακή (21/12) ο Πανσερραϊκός, που κέρδισε εντός έδρας την Καβάλα με 2-1 για τη 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Πλέον, «λιοντάρια» και «αργοναύτες» μοιράζονται τη δεύτερη θέση με 22 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Άρη, ωστόσο οι δύο ομάδες έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το ματς, λοιπόν, ήταν μέτριο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το τελευταίο εικοσάλεπτο πρόσφερε πλούσιες συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν δια ζώσης.

Αρχικά, η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη άνοιξε το σκορ στο 71' με σουτ του Πλιάγκα μέσα από την περιοχή, όμως στο 73' η Καβάλα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παππά από τον τερματοφύλακα Παλιούρα, ο οποίος αποβλήθηκε.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Διαμαντίδης στο 74ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να απαντούν με το σουτ του Ρούτση εκτός περιοχής στο 77', που σταμάτησε στο δοκάρι.

Εντέλει, και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Πανσερραϊκός πήρε το σπουδαίο τρίποντο στο 90'+4, με τον Ρούτση να μην αστοχεί αυτή τη φορά και να σκοράρει με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Παλιούρας, Περπερίδης (68΄ Μπονέρης), Γαλακτερός, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης, Παπαστεργίου (74΄ Μπίμπης), Μουτεσίδης, Τάντιτς (60΄ Πλιάγκας), Γκόγκας.

ΚΑΒΑΛΑ (Γιάννης Ισπυρλίδης): Αθανασίου, Koσμίδης, Σταματόπουλος, Μπάτζιος, Ιορδανίδης, Γκαρακλίδης, Παππάς (90+2΄ Βιτλής), Γαβριηλίδης, Κανούλας, Διαμαντίδης (90+1΄ Παρμαξίδης), Μπρατσιάνι.

Μοιραστείτε το: