28/03/2024
Ομάδες | Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 - 21:05

Άρης κατά Ν' Λουντουλού

Οι «κίτρινοι» απάντησαν σε όσα τους καταλογίζει ο Γάλλος μεσοεπιθετικός

Παρελθόν από τον Άρη είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Γκαέλ Ν' Λουντουλού, με τις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών να είναι χείριστες.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός κατηγόρησε σε πρόσφατες δηλώσεις τους ανθρώπους των Θεσσαλονικέων ότι δεν τήρησαν την αρχική μεταξύ τους συμφωνία σχετικά με το οικονομικό, ενώ υποστήριξε ότι ο Βάσκο Φερνάντες πλήρωσε μόνος του για να μπει πετρέλαιο στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Η αντίδραση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη ήρθε με ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής (23/11), με την οποία χαρακτηρίζει τον Ν' Λουντουλού μέτριο ποδοσφαιριστή και προβληματικό χαρακτήρα, αν και παραδέχεται ότι το περιστατικό με τον Φερνάντες αληθεύει, επισημαίνοντας, πάντως, ότι ο Πορτογάλος στόπερ πήρε πίσω τα χρήματά του.

Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ, με αφορμή όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται από μερικούς δημοσιογράφους και αναπαράγονται από μια μικρή μειοψηφία φιλάθλων σε ραδιόφωνα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει να αναφέρει τα παρακάτω:

Διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες και ακούσαμε ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας πλήρωσε το πετρέλαιο στο προπονητήριο στο Ν. Ρύσιο.

Πουθενά, όμως, δεν ακούσαμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πήρε αμέσως τα χρήματά του από τη Διοίκηση. Στο προπονητήριο μπήκε πετρέλαιο κανονικά, την ίδια μέρα, απλά υπήρξε μια λάθος συνεννόηση στην ώρα παράδοσης.

Αν αυτή είναι η "μεγάλη" είδηση των ημερών τότε λυπούμαστε και παράλληλα προβληματιζόμαστε…

Αν ασχολούνται τόσο πολύ με τέτοιου είδους γεγονότα, “ταλαιπωρώντας” την ομάδα και παράλληλα διαταράσσοντας την ηρεμία της, που τόσο απαραίτητη είναι, καλό θα είναι να σκεφτούν καλά από δω και πέρα ότι αν η ομάδα μας δεν εκπληρώσει το στόχο της, χαμένος δε θα είναι μόνο ο ΑΡΗΣ, αλλά και αυτοί…

Πάμε στο θέμα Ν’ Λουντουλού, για να το κλείνουμε…

Ν’ Λουντουλού: 18.000 ευρώ, χωρίς να ακουμπήσει… μπάλα και χωρίς να αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό εδώ και τρεις μήνες, όχι από δικό μας “λάθος” (εμείς πληρώσαμε…)

Αν ορισμένοι θέλουν να ασχολούνται με “ιστορίες για αγρίους” (“αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής” ή ότι “δεν έχει να φάει…” κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ…), έχουμε να τους πούμε ότι, εκτός του παραπάνω ποσού, καλύψαμε τον 1,5 μήνα διαμονής του στο ξενοδοχείο, έξτρα αυτοκίνητο και σε μεγάλο διάστημα τη διατροφή του.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πληρώθηκε τα συμφωνηθέντα στις 28 Οκτωβρίου (τρεις μέρες πριν ολοκληρωθεί ο μήνας) και στις 6 Νοεμβρίου, άφησε την προπόνηση που ήταν στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ανέβηκε στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, μπήκε στο γραφείο του Προέδρου, χωρίς άδεια και έχοντας μια ανάρμοστη συμπεριφορά, φώναζε “δεν έχω λεφτά”, δείχνοντας τις άδειες τσέπες του και ζητώντας 2.000 ευρώ, ενώ η συμφωνία μαζί του ήταν συγκεκριμένη.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα που οραματιζόμαστε.

Ασχέτως, όμως, όλων των παραπάνω, ρωτήσαμε το αγωνιστικό επιτελείο της ομάδας μας εάν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι χρήσιμος. Η απάντηση που πήραμε ήταν ξεκάθαρη, ότι πρόκειται για έναν μέτριο παίκτη και έναν προβληματικό χαρακτήρα, ο οποίος, μάλιστα, δεν ταιριάζει στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας μας.

Κι εμείς, έντιμα και ξεκάθαρα, τον ενημερώσαμε 1,5 μήνα πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ότι είναι ελεύθερος, προκειμένου να βρει από τώρα ομάδα και να αγωνιστεί.

Αυτός ο παίκτης, λοιπόν, σε τρεις μήνες κόστισε στη διοίκηση του ΑΡΗ 18.000 ευρώ, χρήματα που δεν παίρνει ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος σε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ σ’ έναν χρόνο.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ ».

Μοιραστείτε το: