23/04/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 - 16:50

Πήρε το τρίποντο στα χαρτιά ο Μανδραϊκός...

Για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής με την Κύμη

Ήταν τυπικό θέμα και επισημοποιήθηκε... Τους τρεις βαθμούς πήρε ο Μανδραϊκός για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής ενάντια στην Κύμη, μια και το εν λόγω ματς δεν έγινε ποτέ.

Ως γνωστόν, οι Ευβοιώτες έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και την Παρασκευή (21/11) η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επικύρωσε το ξεκούραστο τρίποντο που πρόσθεσε στη βαθμολογική της συγκομιδή η ομάδα της Μάνδρας.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι η Αχαϊκή απαλλάχθηκε από την πειθαρχική κατηγορία που της είχε αποδοθεί για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Απαλλάσσει την κατηγορουμένη ομάδα “ΑΧΑΪΚΗ” από την πειθαρχική κατηγορία που της αποδίδεται (αγώνας Γ΄ Εθνικής Αχαϊκή-Παμβουπρασιακός στις 2/11).

2. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 16-11-201 μεταξύ των ομάδων των σωματείων “ΑΟ ΚΥΜΗΣ” και “ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ ΑΟ” υπέρ του δεύτερου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το σωματείο “ΑΟ ΚΥΜΗΣ” δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Διατάσσει την αποχώρηση του σωματείου “ΑΟ ΚΥΜΗΣ” από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και τον υποβιβασμό του στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα. Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ».

Μοιραστείτε το: