18/04/2024
Κύπελλο τρίτης κατηγορίας | Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 - 17:45

Εξάρα η Καλαμάτα

Με 6-1 σάρωσε τον Ερμή Κιβερίου η «Μαύρη Θύελλα» και περιμένει Λουτράκι ή Αιολικό στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Γ' Εθνικής

Επιβλητική εμφάνιση έκανε η Καλαμάτα στο γήπεδο της Λέρνας και συνέτριψε με 6-1 τον Ερμή Κιβερίου, για να πάρει έτσι την πρόκριση για την επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά ήταν πολύ ορεξάτοι και πριν καν συμπληρωθούν 20 λεπτά είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Γεωργακόπουλος άνοιξε το σκορ, στο 11' ήταν η σειρά του Χαρίτου να χριστεί σκόρερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 18' ο Τριάντος πέτυχε το 0-3 με πλασέ.

Στο 56' ο Σκάρος διαμόρφωσε το 0-4 με κοντινό πλασέ, ενώ τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Δημητριάδης που βρήκε δίχτυα στο 81' και στο 86'.

Το μόνο που κατάφερε ο Ερμής ήταν να μειώσει προς στιγμήν σε 1-5 με πέναλτι που κέρδισε ο Δημάκος και εκτέλεσε εύστοχα στο 83', με την Καλαμάτα, πλέον, να υποδέχεται στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στο Λουτράκι και τον Αιολικό, παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή (26/10).

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Λουκάς Κούρος): Κοζιώτης, Ζίου (46’ Δημάκος), Καλογιάννης, Κάπλατζης (63’ Κέλι), Σελλής, Άλεξ, Καλιβόπουλος, Βιρβίλης (46’ Καραγκούνης), Δριμούρας, Άνι, Φλώρος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μούζος, Μαρτίνος, Τριάντος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Χαρίτος, Κουντάνης (73’ Σαλαπάτας), Σκάρος, Δημητριάδης (65’ Ηλιόπουλος), Γεωργακόπουλος (73’ Ζάρκος), Βασιλόπουλος.

-ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: sportstonoto.gr

Μοιραστείτε το: