20/04/2024
Ομάδες | Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 - 00:15

Σίγουρος για την άνοδο ο Γκόγκας

Ο έμπειρος φορ του Πανσερραϊκού θεωρεί κίνητρο την παρουσία του Άρη στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Τη βεβαιότητά του ότι ο Πανσερραϊκός θα πάρει το «εισιτήριο» για την άνοδο στη Β' Εθνική εξέφρασε ο Σάκης Γκόγκας.

Παράλληλα, ο έμπειρος επιθετικός υπογράμμισε πως για τα «λιοντάρια» αποτελεί κίνητρο η παρουσία του Άρη στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

«Είμαι σίγουρος για την άνοδο η οποία με την παρουσία του Άρη στον όμιλό μας θα πάρει και μεγαλύτερη αξία, γιατί όπως λέμε η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. Η παρουσία του Άρη στον όμιλό μας προσωπικά δεν με άγχωσε, γιατί πιστεύω ότι ως ομάδα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και να πάρουμε την άνοδο», δήλωσε χαρακτηριστικά την Τρίτη (21/10) o αρχηγός των Σερραίων στο Αθλητικό Metropolis Σερρών.

Και πρόσθεσε σχετικά με τη φετινή ομάδα: «Φέτος έχουμε εμπειρία στην ομάδα. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία κι έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τον προπονητή μας, τον Κώστα Βασιλακάκη».

Τέλος, αναφορικά με το επερχόμενο ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων για το Κύπελλο Γ' Εθνικής, σημείωσε: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο. Θέλουμε διάκριση και στο Κύπελλο και πόσο μάλλον όταν ξέρουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσουμε λογικά τον Άρη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, προσεκτικοί και θα τα κατεφέρουμε».

Μοιραστείτε το: