20/04/2024
Πρωτάθλημα | Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 - 18:53

Γλίτωσε νέο κάζο η ΑΕΚ! (video)

Κάκιστη για ακόμα ένα ματς, η Ένωση επικράτησε 1-2 του ΠΑΟ Κρουσώνα, ο οποίος έπαιζε από το 55' με παίκτη λιγότερο * Μοναδικό «κιτρινόμαυρο» κέρδος ο πιτσιρικάς Τσεβάς

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση... Όπου σύμπτωση βάλτε τα αμυντικά λάθη... παιδικής χαράς αλλά και την ανεξήγητα κακή εικόνα που παρουσιάζουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Κάπως έτσι βγαίνει το συμπέρασμα του πώς η Ένωση «κόλλησε» την περασμένη εβδομάδα στο μηδέν στο ΟΑΚΑ με τον Ηλυσιακό αλλά και στο πώς ήρθε το -με τα χίλια ζόρια- διπλό στο Παγκρήτιο το απόγευμα της Δευτέρας (7/4).

Το 1-2 επί του μαχητικού ΠΑΟ Κρουσώνα με το οποίο τουλάχιστον η Ένωση επέστρεψε στις επιτυχίες δεν είναι εύκολο να πεις κατά πόσο είναι δίκαιο.

Αυτό που μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα είναι πως οι ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα αλλά φυσικά και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας φέρουν μεγάλη ευθύνη για την κακή εικόνα, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ, τόσο στο ημίχρονο όσο και μετά το τέλος του αγώνα.

Αν τώρα στην ΑΕΚ θέλουν να κρατήσουν κάποια πράγματα από αυτό το διπλό, αυτά θα πρέπει να είναι μόνο η αντίδραση που έφερε την ανατροπή, το πάθος του 37χρονου Μπρούνο Τσιρίλο αλλά και ο 18χρονος Βασίλης Τσεβάς, ο οποίος από τη στιγμή που μπήκε στο ματς ως αλλαγή έδωσε άλλη φρεσκάδα και ήταν εκείνος που με υπέροχο τρόπο ισοφάρισε σε 1-1.

Από την άλλη, ο ΠΑΟ Κρουσώνα, που έπαιξε καλά άμυνα στο μισό γήπεδο και έδειξε δουλεμένος στις αντεπιθέσεις, κατάφερε να προηγηθεί στο 33' με τον Σκουτέλη, ωστόσο... λύγισε από τη στιγμή που ο Χαλκιαδάκης είδε δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του να παλεύει με δέκα ποδοσφαιριστές, απέναντι σε ένα δεδομένα ποιοτικότερο αντίπαλο. Η πίεση της ΑΕΚ απέφερε καρπούς αρχικά στο 73' με τον Τσεβά να «εκτελεί» τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ περίπου δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ, ίσως στο πρώτο λάθος του εξαιρετικού Ζάλουντοκ, ο οποίος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σταθερά και ο -ποιος άλλος;- Βαγγέλης Πλατέλλας λύτρωσε και πάλι την Ένωση.

Για το τέλος αφήσαμε τα... τρομερά ποσοστά που έχει φέτος η ΑΕΚ σε εκτελέσεις πέναλτι! Για ακόμα μία φορά, η Ένωση δεν μπόρεσε να σκοράρει από την άσπρη βούλα, με τον Μπρούνο Τσιρίλο να παίρνει αυτή τη φορά τα... σκήπτρα και να στέλνει την μπάλα άουτ. Αυτό ήταν το 8ο χαμένο πέναλτι στα 13 που έχει εκτελέσει φέτος η ΑΕΚ και μάλιστα με διαφορετικούς παίκτες.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο ΠΑΟ Κρουσώνα είχε έντονα παράπονα από το διαιτητικό τρίο, καθώς διαμαρτύρεται τόσο για την υπόδειξη του πέναλτι όσο και για το δεύτερο γκολ του Πλατέλλα, για το οποίο ο Κορδονούρης φώναζε πως υπάρχει οφσάιντ.

Με αυτά και με αυτά η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες τη Δευτέρα (7/4) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής και έκανε ακόμα ένα βήμα για τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Γιαμούζη, Θεοδώρου (Πιερίας).

Κίτρινες: 45' Μπουρσέλης, 50' Χαλκιαδάκης, 58' Βιτώρος, 84' Κορδονούρης – 50' Τσιρίλο, 90' Πεταυράκης.

Κόκκινη: 50' Χαλκιαδάκης.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Χάρης Ματθαιάκης): Ζάλουντοκ, Τζωρμπατζάκης, Ταβλαδωράκης, Μακατουνάκης, Κορδονούρης, Χαλκιαδάκης, Κολιακουδάκης (82' Καραταράκης), Βιτώρος, Σκουτέλης (57' Καπετανάκης), Μπουρσέλης (85' Σούρσος), Παππάς.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Τσουμάγκας (67' Πεταυράκης), Σταθάκης (61' Τσεβάς), Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής, Ντακόλ, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μοιραστείτε το: