19/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 - 16:47

Ο ψηλός και ο κοντός έδιωξαν την... κατάρα (video)

Το κακό δεν τρίτωσε για την ΑΕΚ στο Μενίδι, καθώς, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο για 45', καθάρισε 0-2 την Τριγλία με γκολ των Βαγγέλη Πλατέλλα (MVP) και Άλεξ Ντακόλ

Τέλος στην... κατάρα του Μενιδίου έβαλε η ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής (16/3). Στο γήπεδο όπου φέτος είχε φιλοξενηθεί εις διπλούν, μετρώντας μία ισοπαλία (με Αστέρα Βάρης) και μία ήττα (με Θύελλα Ραφήνας), η Ένωση, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο μόνο για 45', επικράτησε 0-2 της Τριγλίας Ραφήνας έχοντας πρωταγωνιστές τον κοντό (Βαγγέλη Πλατέλλα) και τον ψηλό (Άλεξ Ντακόλ).

Οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο μέρος, όταν και σκόραραν δύο φορές, ήταν καταιγιστικοί και θα μπορούσαν να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη έκταση στο σκορ, ωστόσο στην επανάληψη έβγαλαν το πόδι από το... γκάζι και λίγο έλειψε να πάθουν ζημιά, αφού η Τριγλία απείλησε σε ορισμένες περιπτώσεις και μάλιστα είχε και δοκάρι στο φινάλε.

Βέβαια, αυτό το 0-2 μοιάζει απολύτως φυσιολογικό και δίκαιο για μια ΑΕΚ που συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, σε αυτή την 21η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Ένωση, η οποία πριν καν συμπληρωθεί το πεντάλεπτο προηγήθηκε με υπέροχο γκολ του Βαγγέλη Πλατέλλα, ενώ στο 23' ο σκόρερ από εκτελεστής μετατράπηκε σε δημιουργό και... έφτιαξε τον Ντακόλ, ο οποίος με ψύχραιμο τελείωμα έγραψε το 0-2.

Αυτή η εξέλιξη, ωστόσο, αντί να δώσει φόρα στους «κιτρινόμαυρους» για να προσφέρουν... γκολ και θέαμα στον κόσμο, τους… χαλάρωσε ανεξήγητα υπερβολικά, με αποτέλεσμα η Τριγλία να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Πέρα από κάποιες προσπάθειες του (πάντα) κινητικού Πλατέλλα και του Πόποβιτς, οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ έδειχναν... νωθροί, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να απειλούνται ελάχιστα.

Και μάλιστα όχι μόνο αυτό, αλλά η Τριγλία δίκαια... παραπονιέται στο τέλος για το γκολ της τιμής που δεν πέτυχε, αφού είχε και δοκάρι, αλλά και τις φάσεις να το πετύχει!

* Στην αναμέτρηση με την Τριγλία είχε την τιμητική του ο Κώστας Νεστορίδης, ο οποίος βραβεύτηκε από την ομάδα των Μεσογείων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μανούχος (Αργολίδας) με βοηθούς τους Δημογέροντα, Γεωργακόπουλο (Αρκαδίας).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Αφουξενίδης, Στρόμπουλος (82' Μπαντούνας), Τόσκας, Σβάρνας, Τσέπας, Σκαφίδας, Τσιτοφώτος (61' Μουμουλάκης), Γκίκας, Σταμπέλος, Μάτζης, Ζέκιο (84' Αδαμόπουλος).

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Πεταυράκης (87' Τσουμάγκας), Τσιρίλο, Σταθάκης, Ρόβας, Κορδέρο, Πόποβιτς (75' Γροντής), Πλατέλλας, Ανάκογλου, Ντακόλ.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μοιραστείτε το: