19/04/2024
Κύπελλο Ελλάδας | Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 - 17:27

Έγραψε ιστορία με Κασμερίδη ο Αστέρας Μαγούλας!

Με γκολ του τερματοφύλακά του (!) στο 90'+3, πήρε επική πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου * Η νίκη (3-2) δεν έφτασε στον Λεβαδειακό, που μένει εκτός συνέχειας

Τι ματς στη Λιβαδειά! Η έκφραση χιτσκοκικό φινάλε ταιριάζει... γάντι στα όσα ζήσαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Αστέρα Μαγούλας.

Ο λόγος; Η ομάδα της Δυτικής Αττικής, με γκολ του τερματοφύλακά της Αλέξανδρου Κασμερίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, πετώντας εκτός συνέχειας τον Λεβαδειακό, παρά την ήττα με σκορ 3-2.

Μπορεί το παιχνίδι να είχε φινάλε... θρίλερ, ωστόσο τίποτα στο πρώτο μέρος δεν προϊδέαζε για αυτό που θα ακολουθούσε! Οι Βοιωτοί κατάφεραν νωρίς νωρίς να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν στο 25' ο Ορτέγκα έκανε το 1-0, ενώ δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης έγραψαν και το 2-0 με τον Ροζέριο Μάρτινς.

Από εκεί και πέρα, το ματς κυλούσε χωρίς κάτι ιδιαίτερο, με τους γηπεδούχους να κρατούν το 2-0 και την πρόκριση, με δεδομένο πως στο πρώτο ματς είχαν ηττηθεί 2-1. Η Μαγούλα αντέδρασε, ωστόσο, και μείωσε στο 83' με τον Νόνη, αλλά η χαρά της δεν κράτησε για πολύ, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπούστο με... γλυκό σουτ σημείωνε το 3-1 και έφερνε και πάλι σκορ πρόκρισης για τον Λεβαδειακό.

Η θαρραλέα και εφτάψυχη ομάδα του Αντώνη Πριόνα, όμως, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά σου έδινε την εντύπωση πως δεν θα έφευγε από τη Λιβαδειά αν δεν έπαιρνε την πρόκριση.

Και το πέτυχε με τον πιο απίστευτο τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς... Εκτέλεση κόρνερ του Στρατάκη στο 90'+3, κεφαλιά του γκολκίπερ Αλέξανδρου Κασμερίδη και η μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Πρζιρόφσκι, ο οποίος έκανε έξοδο της... συμφοράς! Κάπως έτσι ο Αστέρας Μαγούλας κατάφερε να περάσει στους «16» του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του, πανηγυρίζοντας μια επική πρόκριση!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ν. Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Κονέ, Σκέμπης (68' Νικολακάκης), Γιάντσης (81' Μπούστο), Μάρτινς, Μάντζιος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντ. Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος (64' Γκόγκας), Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Έβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης (80' Στρατάκης).

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

s2

Μοιραστείτε το: