20/04/2024
Ελλάδα | Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 - 10:55

Κούγιας για Σφακιανάκη: «Δεν ήταν για προσωπική του χρήση η μικροποσότητα της κοκαΐνης»

Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή τόνισε πως έχει στην κατοχή του καθ' όλα νόμιμα το όπλο γιατί δέχεται απειλές

Καθ’ όλα νόμιμος… Ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη την Κυριακή (29/11), από τις αστυνομικές Αρχές στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ οδηγούσε, γιατί βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα (περί τα δύο γραμμάρια), κοκαΐνης καθώς και ένα όπλο 9 χιλιοστών (μία μπερέτα).

Ωστόσο ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις τη Δευτέρα (30/11) στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1», δήλωσε πως ο Σφακιανάκης αρνείται ότι η μικροποσότητα των ναρκωτικών είναι για προσωπική του χρήση και θα δώσει τις εξηγήσεις του όταν έρθει η ώρα στο δικαστήριο.

Πέραν των άλλων ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως ο γνωστός τραγουδιστής έχει άδεια οπλοφορίας γιατί δέχεται απειλές για τη ζωή του, ωστόσο δεν την είχε ανανεώσει λόγω του κορωνοϊού και της κατάστασης που βιώνει η χώρα με το  Lockdown.

Ο Κούγιας σημείωσε πως ο Σφακιανάκης φέρει όπλο, γιατί δεν του αρέσει να έχει σωματοφύλακες μαζί του, ενώ σημείωσε πως το είχε πάρει εξαιτίας του ωραρίου που δούλευε, των χρήματων που μετέφερε και γενικά για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της δουλειάς που κάνει.

Μοιραστείτε το: