25/04/2024
Αρχείο | Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 - 13:29

Παλτόγλου: «Δεν καθόμαστε στη... Γ' Εθνική, δεν έχουμε ψυχολογία»

Ο μεγαλομέτοχος του Αιγάλεω απειλεί να αποχωρήσει αν δε γίνει αναδιάρθρωση

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών πήρε ο Άρης Παλτόγλου.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο ισχυρός άνδρας του Αιγάλεω επανέλαβε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα αν δε γίνει η αναδιάρθρωση και δεν βρει στηρίγματα από την τοπική κοινωνία.

«Δεν είναι απειλή, είναι προσωπική βούληση και απευθύνομαι προς τους πάντες. Εμείς στη Γ’ Εθνική - έτσι θεωρούμε τη Football League - με τα έξοδα που υπάρχουν, δεν καθόμαστε», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Στη Β’ Κατηγορία θα καθίσουμε, θα συνεχίσουμε, αλλά κι εκεί υπό προϋποθέσεις. Η ομάδα είναι οικογένεια για εμάς, αλλά όλα έχουν ένα όριο».

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαδικασία αναδιάρθρωσης είπε: «Η αναδιάρθρωση είναι το δίκαιο. Η SL2 πήρε πολλαπλάσια χρήματα από εμάς, με απόφαση Βασιλειάδη. Αλλά γιατί έγινε αυτό; Δεν υπήρχε πουθενά καμία δικαιοσύνη. Μπήκαμε στη Football League, σε ένα πρωτάθλημα - φωτιά, με νοικοκυρεμένες ομάδες. Στις παραπάνω κατηγορίες, δεν υπάρχει αυτή η κατάσταση, είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Γιατί μας έριξαν, λοιπόν; Πρέπει να επέμβει η κυβέρνηση. Εμείς στη Γ’' Εθνική δεν ξαπαίζουμε. Δεν έχουμε την ψυχολογία».

Μοιραστείτε το: