25/04/2024
Πρωτάθλημα | Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 - 21:26

Άργησε να «ξυπνήσει» και έχασε δύο βαθμούς ο Άρης στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος των δέκα παικτών από το 48' απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τους «κίτρινους» * Ισοφάρισαν στο 85' οι Θεσσαλονικείς που είχαν και δύο δοκάρια στη συνέχεια * Κάταγμα περόνης ο Μαξίμοβιτς

Στη Νέα Σμύρνη σταμάτησε το νικηφόρο σερί δύο αγώνων του Άρη... Οι «κίτρινοι» φιλοξενήθηκαν το Σάββατο (2/11) από τον ουραγό Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1, με τον οποίο ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Οι Θεσσαλονικεις τα βρήκαν... μπαστούνια απέναντι στους μαχητικούς «κυανέρυθρους» και, παρά το γεγονός ότι από το 48' αγωνίζονταν με αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Πάντως, στάθηκαν και αρκετά άτυχοι καθώς μετά το γκολ του Ρόουζ στο 85', με το οποίο ισοφάρισαν τους γηπεδούχους (είχαν προηγηθεί στο 66' με τον Άρτσε) είχαν δύο δοκάρια.

Ο Πανιώνιος πήγε να αιφνιδιάσει με το... καλησπέρα όταν ο Ματίγια έδιωξε σωτήρια την κεφαλιά του Παπαγεωργίου στο 4'. Μάλιστα, οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου ήταν καλά τοποθετημένοι αμυντικά, στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δυσκολεύοντας τη δημιουργία των φιλοξενούμενων που, πάντως, είχαν δύο καλές στιγμές με Φετφατζίδη (33') και Ιντέγιε (34').

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Μιλόγεβιτς αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες στο 46' και στο 48' και αποβλήθηκε. Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή δεν πτόησε τον Πανιώνιο ο οποίος κατάφερε να πάρει... κεφάλι στο σκορ με τον Άρτσε στο 66'. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι Θεσσαλονικείς άσκησαν ασφυκτική πίεση και στο 85' ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ρόουζ. Μάλιστα, στα εναπομείναντα λεπτά «άγγιξαν» και το 1-2, με τις προσπάθειες των Βέλεθ και Ματίγια να σταματούν στο δοκάρι.

Κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν ο Μαλέρμπ, ο οποίος έκανε ουκ ολίγες σημαντικές επεμβάσεις, ενώ στους διακριθέντες συγκαταλέγονται και οι Κόρμπος, Λυμπεράκης και Άρτσε.

Στον αντίποδα, ο Ματίγια ήταν ο πολυτιμότερος των φιλοξενούμενων ενώ ξεχώρισε και ο Τόνσο που πέρασε ως αλλαγή στο 65'.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Μαξίμοβιτς. Ο μέσος του Πανιωνίου χτύπησε στο πρώτο ημίχρονο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την διάγνωση να δείχνει ότι έχει υποστεί κάταγμα περόνης.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Μανούχος (Αργολίδας), με βοηθούς τους Αλεξέα (Μεσσηνίας) και Σινιοράκη (Χανίων). Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) και AVAR ο Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής). Τέταρτος ήταν ο Σέζος (Κιλκίς).

Κίτρινες: 8' Μαξίμοβιτς, 13' Κόρμπος, 46', 48' Μιλόγεβιτς, 70' Αραμπούλι, 76' Λυμπεράκης - 15' Γκάμα, 19' Βέλεθ

Κόκκινες: 48' Μιλόγεβιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (41' λ.τρ. Μιλόγεβιτς), Άρτσε (71' λ.τρ. Τσιλούλης), Οικονομίδης, Παπανικολάου (83' Ρέντζας), Αραμπούλι.

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν (83' Μαντσίνι), Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (65' Τόνσο), Ντιγκινί (78' Λάρσον), Φετφατζίδης, Ιντέγιε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE

Μοιραστείτε το: