19/04/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 - 15:55

Η Σούπερ Λίγκα 2 είναι στον «αέρα» και η ΕΠΟ ζητάει... παράβολα!

Εξοργισμένοι από τη στάση της Ομοσπονδίας στην Ένωση Β' Εθνικής

Στον κόσμο της... Την ώρα που το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 βρίσκεται στον «αέρα», καθώς δεν έχουν τηρηθεί οι δεσμεύσεις και δεν έχει υπογραφεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, στην ΕΠΟ είτε δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή αδιαφορούν.

Όπως καταγγέλλει εκφράζοντας την πικρία της η Ένωση Β' Εθνικής, την ώρα που η ίδια παλεύει να βρει λύση για το θέμα που «καίει» τις ομάδες, η Ομοσπονδία ζητά επίμονα τα παράβολα για τη συμμετοχή των ομάδων της κατηγορίας στο Κύπελλο Ελλάδας!

Η Ένωση επισημαίνει ότι καλό θα ήταν σε αυτή τη φάση η ΕΠΟ να δει το πραγματικό πρόβλημα και να σταθεί στο πλευρό της στην προσπάθεια που κάνει για εξεύρεση λύσης και όχι να δημιουργεί έξτρα άγχος και πίεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη (4/7): «Την ώρα που οι ομάδες της Super League 2 και της Football League παλεύουν καθημερινά για να δοθεί άμεση λύση στο θέμα των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων, η ΕΠΟ αγνοώντας ή αδιαφορώντας για το πρόβλημα που έχει προκύψει ζητά επισταμένως με τελεσίγραφα τα παράβολα για τη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδος.

Θα παρακαλούσαμε αντ’ αυτού, να σταθούν στο πλευρό της Ένωσης  σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ποδόσφαιρο που οραματιζόμαστε».

 

Μοιραστείτε το: