24/04/2024
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 - 13:35

«Ο Ολυμπιακός στο "Γ. Καραϊσκάκης" μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε»

Τόνισε ο Ζεάν ντε Μακούν για την πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν

Γνωρίζει καλά τόσο το γαλλικό πρωτάθλημα και κατ' επέκταση την Παρί Σεν Ζερμέν όσο και τον Ολυμπιακό. Έτσι, έχει δικαίωμα να εκφέρει άποψη για την πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» στο Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στους πρωτευουσιάνους...

Ο λόγος για τον πρώην άσο των Πειραιωτών και νυν της Ρεν Ζεάν ντε Μακούν, ο οποίος, αφού εξέφρασε την πίστη του πως η ελληνική ομάδα μπορεί να περάσει στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εξήγησε πως ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε!

Συγκεκριμένα, ο Καμερουνέζος μέσος τόνισε στην εφημερίδα «Real News»: «Μιλάμε για απίστευτους παίκτες. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι ομαδικό σπορ. Ειδικά, στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Θα έχει δύσκολο βράδυ εκεί η Παρί, όπως και όλες οι άλλες ομάδες του ομίλου. Αν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος στα ματς στο γήπεδό του, μπορεί τα πάντα και φυσικά την πρόκριση. Θα είμαι σίγουρα στο πλευρό του με τη σκέψη μου».

Όσο για τον Γκαετάν Μπονγκ, που τον γνωρίζει από την κοινή πορεία τους στη Γαλλία, πρόσθεσε: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι πολύ αθλητικός και παράλληλα έχει καλή πάσα. Είναι εξαιρετικός αμυντικά και μπορεί να τρέξει την πλευρά και να πασάρει στην περιοχή προς τον επιθετικό».

Μοιραστείτε το: