23/04/2024
Ομάδες | Κυριακή 12 Μαΐου 2019 - 13:44

Πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο ο Ιατρούδης

«Εξαιρετική χρονιά για την ομάδα μου και κατ' επέκταση για εμένα», δήλωσε ο άσος του Εργοτέλη

Το Κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώθηκε το Σάββατο (11/5) με τη διεξαγωγή του τελικού, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά το τρόπαιο.

Παρόλα αυτά, μια πρωτιά του ξέφυγε.

Κι αυτό γιατί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, χάρη στα 6 γκολ που σημείωσε.

Ο άσος του Εργοτέλη σκόραρε δις κόντρα στον Ερμή Αμυνταίου και από μία φορά απέναντι σε ΠΑΟΚ, Άρη, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης και η σχετική πρωτιά του ανήκει.

Άπαντες στην ομάδα είναι φυσικά περήφανοι, ενώ και ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη διάκριση, κάνοντας λόγο για μια εξαιρετική χρονιά, τόσο για εκείνον, όσο και για τους Κρητικούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Η ολοκλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος 2018 0 2019 έφερε και έντονο Εργοτελίτικο χρώμα καθώς πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιάννης Ιατρούδης!

Ο 20χρονος επιθετικός έβαλε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μια ακόμα πινελιά, στην ιστορία του συλλόγου μας. Τον τίτλο του πρώτου σκόρερ τον κατέκτησε σημειώνοντας 6 γκολ.  Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ιατρούδης, βρήκε δίχτυα στα παιχνίδια με Ερμή Αμυνταίου, όπου σκόραρε δις, αλλά και σε αυτά με ΠΑΟΚ, Άρη, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης!

Ο Γιάννης Ιατρουδης με την όλη αγωνιστική του παρουσία την εφετινή σεζόν επιβεβαίωσε ότι είναι εξαιρετικός παίκτης και έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια σπουδαία καριέρα ωστόσο ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος και δηλώνει ότι θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να αναδειχτώ πρώτος σκόρερ στο θεσμό του Κυπέλλου.  Είδα με τον καλύτερο τρόπο ότι η δουλειά και οι κόποι ανταμείβονται. Βέβαια όλο αυτό δεν θα το είχα καταφέρει χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου. Πιστεύω ότι φέτος ολοκληρώθηκε σε Κύπελλο και πρωτάθλημα μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα μου και κατ επέκταση για εμένα.  Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές έχω όνειρα για το μέλλον και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και με τον ίδιο ζηλώ για να τα πραγματοποιήσω”».

 

Μοιραστείτε το: