26/04/2024
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 - 21:03

Το σήκωσε ο Βόλος... (pics)

Πήραν την κούπα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής οι «κυανέρυθροι» * Φιλική ήττα με 0-1 από τον Άρη

Στη Σούπερ Λίγκα θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο Βόλος και το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (24/4) οι πρωταθλητές της Β' Εθνικής σήκωσαν την κούπα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Παρών ήταν φυσικά ο Αχιλλέας Μπέος, με τον πρόεδρο της Ένωσης Β' Εθνικής Λεωνίδα Λεουτσάκο να παραδίδει το τρόπαιο στους ποδοσφαιριστές του Χουάν Φεράντο, που το χάρηκαν με την ψυχή τους. 

Είχε προηγηθεί το φιλικό ματς με τον Άρη, με τους «κίτρινους» να επικρατούν με 1-0 και σε ένα παιχνίδι βέβαια που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τα έσοδα να διατίθενται στο ίδρυμα «Φλόγα» και στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Παυλίδης στο 40', αξιοποιώντας την ωραία κάθετη πάσα του Φετφατζίδη, ενώ για τους «κυανέρυθρους» τη σημαντικότερη ευκαιρία είχε ο Λούκας Γκαρσία στο 71', που σούταρε και ο Καντιμοίρης απέκρουσε δύσκολα.

Η αρχική σύνθεση του Βόλου (Χουάν Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος, Ανδρικόπουλος, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Μάντζης.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αναγνωστόπουλος (46' Καντιμοίρης), Τζανακάκης, Ροζ (46' Σόουζα), Δεληζήσης, Τσαγκαλίδης (78' Μέρο), Ιντζόγλου (66' Βαλεριάνος), Σαββίδης (78' Μπαλικτσής), Ανάκογλου (62' Κλεμέντε), Παυλίδης, Φετφατζίδης (46' Μαρτίνες), Γιουνές (46' Σταματής).

Μοιραστείτε το: