20/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 21 Απριλίου 2019 - 21:08

Ο Ατρόμητος... ξεπέταξε τον Παναθηναϊκό στο β' ημίχρονο

Οι Περιστεριώτες πήραν το τρίποντο με 2-0 επί των «πράσινων»

Σοβαρός και συνεπής μέχρι το τέλος... Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στην κυριακάτικη (21/4) αναμέτρηση του Περιστερίου για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και αυτό ήταν το τρίτο σερί τρίποντο για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, που θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Οι «κυανόλευκοι» έφτασαν τους 52 βαθμούς και μείωσαν στους δύο τη διαφορά από την 3η της κατάταξης ΑΕΚ, έχοντας έτσι ορισμένες πιθανότητες να την προσπεράσουν στο φινάλε (θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, ενώ η Ένωση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ήδη υποβιβασμένο Λεβαδειακό).

Οι «πράσινοι», από την πλευρά τους, έχουν ξεμείνει από στόχους και με 33 πόντους έπεσαν πια στη 10η θέση, δείχνοντας ότι περιμένουν απλά το κλείσιμο της σεζόν.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Δώνης στο 4' έπιασε ένα καλό σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 10', όταν ο Ουγκράι εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά και ο Κότσαρης έδιωξε σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα, έλειψαν οι καλές φάσεις στο α' ημίχρονο, που ήταν αρκετά μέτριο, αλλά στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στα δύο τέρματά του.

Αρχικά, στο 61' ο Ενσικουλού εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Κουλούρης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο, με τον Μπρούνο από κοντά να μην δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ.

Το «τριφύλλι» προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, αλλά ο Μανδάς στο 64' απέκρουσε σε δύο χρόνους το σουτ του Κουρμπέλη εντός περιοχής, για να έρθει το 2-0 στο 72ο λεπτό με υπέροχο σουτ του Κουλούρη μετά από κεφαλιά-πάσα του Ρισβάνη στο ύψος του πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν απαντήσεις να δώσουν κι έτσι οι Περιστεριώτες έφτασαν στη δίκαιη επικράτηση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Eυαγγέλου του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Ακρίβο του Συνδέσμου Αθηνών και τον Παπαδάκη του Συνδέσμου Ηρακλείου.

Κίτρινες: 13' Κιβρακίδης, 35' Χατζηισαΐας - 20' Ινσούα, 33' Αθανασακόπουλος, 35' Δώνης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Mανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Νάτσος, Ενσικουλού (71' Μπουσούλατζιτς), Μπρούνο, Ουγκράι (63' Ουάρντα), Κουλούρης (81' Μούγιακιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης (65' Καμπετσής), Αθανασακόπουλος (46' Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (46' Μακέντα).

Μοιραστείτε το: