19/04/2024
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 - 12:51

Σηκώνει την... κούπα σε φιλικό με τον Άρη ο Βόλος

Οι πρωταθλητές της Β' Εθνικής θα πάρουν το τρόπαιο σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα τη Μεγάλη Τετάρτη

Πρωταθλητής στη Β' Εθνική είναι ήδη και μαθηματικά ο Βόλος και όλοι ανυπομονούν για την απονομή του τίτλου.

Τελικά, όπως αποφασίστηκε, η απονομή δεν θα γίνει μετά από κάποιο ματς πρωταθλήματος, αλλά μετά από ένα... σουπερλιγκάτο φιλικό, ώστε οι Βολιώτες να... μπαίνουν στο κλίμα.

Όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη (17/4), τη Μεγάλη Τετάρτη (24/4) θα δώσουν φιλικό με τον Άρη και εν συνεχεία θα γίνει η απονομή.

Μάλιστα, όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη «ΦΛΟΓΑ» και στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Βόλου: «Τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου στις 6.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης ο Βόλος θα υποδεχθεί τον Αρη σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη «ΦΛΟΓΑ» και στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Αρη, θα ακολουθήσει η φιέστα ανόδου και η απονομή του πρωταθλήματος στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ της Football League, ΒΟΛΟ.

Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ».

Την είδηση γνωστοποίησε και η Ένωση Β' Εθνικής, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της: «Με φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Football League 2018-2019 η ΠΑΕ Βόλος Ν.Π.Σ. Ο αγώνας με την ΠΑΕ Άρης θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου και θα ακολουθήσει η απονομή του Κυπέλλου Πρωταθλήματος.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”, καθώς και στο Ορφανοτροφείο Βόλου».

Μοιραστείτε το: