23/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 7 Απριλίου 2019 - 23:28

Σοβαρός ο Ασπρόπυργος

Πήρε το διπλό με 3-0 επί του Παναρκαδικού και είναι μια ανάσα από την άνοδο στη Β' Εθνική

Την τύχη στα χέρια του για την άνοδο στη Β' Εθνική συνεχίζει να κρατά ο Ασπρόπυργος, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παναρκαδικού με 3-0 την Κυριακή (7/4) για την 25η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Νικολάου άνοιξε το σκορ στο 16' με κοντινή προβολή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Νοτσιόπουλου, ενώ το 0-2 σημείωσε ο Δουκάκης με κοντινό πλασέ στο 58ο λεπτό μετά από ασταθή επέμβαση του Καλογερόπουλου σε σέντρα του Ντιατά.

Ο Δουκάκης σκόραρε και στο 80' με δυνατό σουτ κι έτσι η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα με 63 βαθμούς κράτησε το +1 από την Καλαμάτα, προσδοκώντας να κλείσει τη σεζόν με νίκη επί της Λέρνας την επόμενη εβδομάδα, για να πάρει τον τίτλο.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Θανάσης Στάικος): Καλογερόπουλος, Καναβέτα (84' Τσανής), Μπινιώρης, Στρέμπας, Γκαντιάγκα, Γιαλαμίδης, Τσιώλης (60' Τρέσα), Σβίγγος, Γεωργόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν. (73' Λυμπερόπουλος Δ.) Καρβάλιο (87' Σωτηρόπουλος).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Κατσούλης, Νικολάου, Σταγάκης, Παντελίδης, Τσάνης, Βασιλείου, Δουκάκης (87' Φυλακτός), Σταύρου, Νατσιόπουλος (54' Τσουκαλάς), Καραλής (71' Μέντεθ), Ντιατά.

Μοιραστείτε το: