20/04/2024
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 - 11:05

Ούμπιντες: «Μπορούμε το διπλό στο "Γ. Καραϊσκάκης"»

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα * Τι είπε ο Παράσχος για το ματς με τον Ολυμπιακό

Πεπεισμένος πως ο Ατρόμητος μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» εμφανίστηκε ο Χαβιέρ Ούμπιντες.
 
Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, εν όψει της κυριακάτικης (25/8) αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μίλησε στην
κάμερα της Nova, σχολιάζοντας: «Σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε. Πέρσι μόνο ο Ατρόμητος κέρδισε τον Ολυμπιακό και γιατί όχι και φέτος; Εάν μπορέσουμε να σκοράρουμε, τότε μακάρι να έρθει. Ο δικός μου ρόλος είναι οι ασίστ, αλλά ένα γκολ, αν έρθει, θα είναι πολύ καλό». 

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Παράσχος υποστήριξε: «Ο σκοπός είναι να μην έχουμε τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα, θα δούμε και πώς θα είναι οι παίκτες από άποψη κόπωσης από το παιχνίδι με την Άλκμααρ και από εκεί και πέρα θα πάμε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" να παίξουμε ελεύθερα και ό,τι βγάλουμε. Δεν θα κάνουμε αρκετές αλλαγές, έχουμε την υποδομή να παίξουμε κάποια παιχνίδια συνεχόμενα όπως και στα πλέι οφ».
Μοιραστείτε το: