24/04/2024
Πρωτάθλημα | Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 - 16:55

Δεν τον-Χ-άλασε...

Με το 0-0 έφυγε από τα Περιβόλια ο πρωτοπόρος της Β' Εθνικής Βόλος κόντρα στον Πλατανιά, παίζοντας με 10 από το 66'

Έφυγε αλώβητος από δύσκολη έδρα... Πολύτιμο βαθμό πήρε το Σάββατο (23/3) στα Περιβόλια ο Βόλος, μένοντας στο 0-0 με τον Πλατανιά για την 23η αγωνιστική της Β' Εθνικής και με 49 πόντους αύξησε στο +9 τη διαφορά από τον 2ο της κατάταξης Απόλλωνα Λάρισας.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο έπαιξε από το 66' με 10 παίκτες λόγω ορθής αποβολής του Ντεντάκη, δεν πτοήθηκε όμως και έκανε ακόμη ένα βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, με τους Γκαλίτσιο και Καμπαγιέρο να περνούν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί έχασαν έδαφος στη μάχη για τη δεύτερη θέση, με 37 βαθμούς είναι 5οι μαζί με την Κέρκυρα κι εν πολλοίς πλήρωσαν τη διστακτικότητα που έβγαλαν επιθετικά κόντρα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Κορυφαίος για την ομάδα του Γιάννη Τάτση ο Κόρτσταμ, που δέσποζε στα μετόπισθεν, το πάλεψαν Παπανικολάου και Νίλι.

Ματς χωρίς φάσεις...

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις κύλησε το α' ημίχρονο, με αμφότερους τους αντιπάλους να δείχνουν προσηλωμένοι στο πώς θα εξουδετερώσει ο ένας τον άλλον.

Στο χώρο του κέντρου, λοιπόν, είχαν συγκεντρωθεί οι παίκτες, υπήρξαν δυνατές μονομαχίες και οι τερματοφύλακες ελάχιστες φορές ήρθαν σε επαφή με την μπάλα.

Δεν καταγράφηκαν σημαντικές ευκαιρίες, συνεπώς προέκυψε φυσιολογικά το 0-0.

Μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι...

Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μπιανκόνι στα πρώτα δευτερόλεπτα να βάζει δύσκολα στον Πίτκα, υποχρεώνοντάς τον σε σημαντική επέμβαση, αλλά όποιος πίστεψε ότι αυτή η φάση θα έδινε το έναυσμα για να γίνουν πιο επιθετικές οι δύο ομάδες διαψεύστηκε οικτρά.

Το παιχνίδι δεν ξέφυγε ποτέ από τη μετριότητα και οι Κρητικοί σε καμία περίπτωση δεν απείλησαν πραγματικά, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά το 66ο λεπτό.

Ο Βόλος όσο μπορούσε κρατούσε την μπάλα στα πόδια του, δίχως με τη σειρά του να έχει βλέψεις για γκολ, οπότε ήταν μοιραίο το σφύριγμα της λήξης να σημάνει τη «λευκή» ισοπαλία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πολυχρόνης του Συνδέσμου Πιερίας με βοηθούς τους Γαρεφαλάκη και Μαυρουδή, αμφότεροι από τον Σύνδεσμο Ηρακλείου.

Κίτρινες: 5' Μπιανκόνι, 45' Μάικιτς, 46' Ποζατζίδης, 75' Παπανικολάου - 30' Ντεντάκης, 66' Μάντζης, 82' Πίτου Γκαρσία.

Κόκκινες: 66' Ντεντάκης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης (76' Γκατσολάρι), Τσαμούρης, Μάικιτς (64' Παπουτσογιαννόπουλος), Παπανικολάου (88' Λάζιτς), Καραγκούνης, Νίλι, Ποζατζίδης, Μπιανκόνι, Λουκίνας.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος, Καρρίκι (57' λ. τρ. Λούκας Γκαρσία), Καμπαγιέρο, Δόρης, Ηλιόπουλος, Κότο (81' Πίτου Γκαρσία), Πέντα, Μάντζης (90'+3 Kόκκορης).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

Μοιραστείτε το: