23/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 - 23:30

Άνοδος και μαθηματικά για το Αιγάλεω!

Το «Σίτι» κέρδισε 3-2 την Κόρινθο και του χρόνου θα παίζει στη Β' Εθνική

Τα πλάνα τους για τη Β' Εθνική μπορούν να κάνουν και επίσημα πλέον οι άνθρωποι του Αιγάλεω, αφού η άνοδος επικυρώθηκε και μαθηματικά μετά την κυριακάτικη (17/3) εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Κορίνθου.

Στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής οι Πελοποννήσιοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ράπτη στο 6', για να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα ο Γουνδουλάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, παράβαση που καταλογίστηκε για χέρι του Βελέντζα.

Οι φιλοξενούμενοι, που με 17 βαθμούς πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, πήραν νέο προβάδισμα με πλασέ του Κατσούκη στο 55', για να φέρει ξανά το ματς στα ίσα ο Μπατής με σουτ στο 83ο λεπτό.

Τη νίκη στο «Σίτι» χάρισε ο Μπελέρης με κεφαλιά στο 89' ύστερα από σέντρα του Ντάγκρα και η ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα έχει 47 πόντους στην κορυφή έναντι 35 του Ηλυσιακού και 34 του Αιολικού τρεις «στροφές» πριν το φινάλε.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θεόφιλος Καλύβας): Γιώρας, Τσαφταρίδης, Μαγκάκης (73' Μπατής), Παπαζαχαρίας, Παπανικόλας, Μαρής, Μπελέρης (90'+2 Ιωαννίδης), Γουνδουλάκης (19' λ. τρ. Παπασάββας), Βέρμπης, Αμπντέλ-Ραχήμ (58' Ντάγκρας), Φαρινόλα.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Βασιλόπουλος): Λουτριώτης, Ιορδανίδης (53' Βαρδακώστας), Ντόκο, Καραγιάννης, Βελέντζας, Νέδος, Δόσης, Σιδέρης, Μαναριώτης, Ράπτης, Κατσούκης (88' Γάλας).

Μοιραστείτε το: