29/03/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 - 15:59

«Καθάρισε» γρήγορα ο εξαιρετικός Βόλος

Με 3-1 κέρδισαν τον Πλατανιά οι νεοφώτιστοι της Β' Εθνικής * Με 10 τελείωσαν οι Χανιώτες, που έχασαν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα

Βλέπει ψηλά και το αποδεικνύει συνεχώς... Ο Βόλος νίκησε 3-1 τον Πλατανιά το μεσημέρι της Κυριακής (9/12) και με 19 βαθμούς έπιασε για την ώρα στην κορυφή της Β' Εθνικής τον Απόλλωνα Λάρισας, πετυχαίνοντας και τα τρία του τέρματα στο α' ημίχρονο.

Ήταν εξαιρετική η ομάδα του Χουάν Φεράντο σε αυτό το διάστημα, κατεβάζοντας... ταχύτητα εν συνεχεία, αλλά υποχρεώνοντας τους Χανιώτες στην πρώτη φετινή τους ήττα στο πρωτάθλημα, οι οποίοι με 15 πόντους σε 8 αγωνιστικές είναι στην 4η θέση.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα στο γήπεδο της Νεάπολης, o Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ στο 11' και η μπάλα έφυγε άουτ, για να ανοίξουν το σκορ οι «κυανέρυθροι» ένα λεπτό αργότερα με την κεφαλιά του Γκαλίτσιου ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία.

Στο 24' ο Καραγκούνης είχε το πρώτο σουτ στο παιχνίδι για τους Χανιώτες με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία για ένα δεύτερο τέρμα, με τον Κότο να κάνει το γύρισμα και τον Μάντζη να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας.

Ο τελευταίος όμως βρήκε δίχτυα στο 33' με σουτ μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Λούκας Γκαρσία, με τον Ηλιόπουλο στο 35' να αστοχεί από πλεονεκτική θέση και να χάνει την ευκαιρία για το 3-0.

Αυτό ήρθε εντέλει στο 44' από το σουτ του Λούκας Γκαρσία που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Γκοτ κι έτσι ο Βόλος έβαλε από νωρίς τις βάσεις για το τρίποντο.

Στο 54' ο Ηλιόπουλος ολοκλήρωσε με άστοχο σουτ τη συνεργασία των Κότο, Λούκας Γκαρσία και Ντεντάκη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κότο σούταρε και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Δεν έγινε το 4-0 και στο 56' έγινε το 3-1, με τον Μπιανκόνι να βρίσκει δίχτυα με διπλή προσπάθεια κατόπιν ασταθούς απόκρουσης του Καραγκιολίδη.

Από εκεί και πέρα, έπεσε ο ρυθμός και με τους Κρητικούς να μένουν στο 72' με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Νίλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το σφύριγμα της λήξης, λοιπόν, βρήκε τους Βολιώτες να παίρνουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσέτσιλας του Συνδέσμου Γρεβενών με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Στεφούλη και Μωυσιάδη.

Κίτρινες: 31' Νίλι, 39' Mποσέτι.

Κόκκινες: 72' Νίλι.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία, Λούκας Γκαρσία, Κότο (71' Δόρης), Ηλιόπουλος (78' Πίσπας), Μάντζης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Καραγκούνης, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ουές, Ρουσσάκης, Σινγκ, Μποσέτι (64' Λάζιτς), Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκόνι.

Μοιραστείτε το: