28/03/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 - 16:11

Επίσημη και η επέκταση του Λούκας Ράμος με Απολλωνα Λάρισας έως το 2020

Χωρίς προβλήματα οι πρωτοπόροι της Β' Εθνικής εν όψει Δόξας Δράμας

Μετά τον Μαρκολίνο ήταν η σειρά του Λούκας Ράμος να επικυρώσει το Σάββατο (8/12) την επέκταση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα Λάρισας έως το 2020.

Το a-sports.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά από την Παρασκευή (7/12) και υπήρξε η σχετική ανακοίνωση για τον Βραζιλιάνο μέσο, που αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2020 και του Βραζιλιάνου χαφ Λούκας Ράμος.

Ο Λούκας που έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα με την εν γένει δυναμική παρουσία του και το μεστό παιχνίδι του, κλήθηκε και υπέγραψε το νέο του, συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο Φιλιππούπολης, παρόντος του μεγαλομετόχου κ. Παναγιώτη Μαντζανά».

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία για το κυριακάτικο (9/12, 15.00) εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, με τους Θεσσαλούς να κυνηγούν την έβδομη νίκη τους σε οκτώ αγωνιστικές για να διατηρηθούν στην κορυφή της Β' Εθνικής.

Δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών για τον Μαρσέλο Τροΐζι και η 20άδα είναι η ακόλουθη: Μαντζάρης, Κουτογλίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης, Λίταινας, Καμπέρης, Μπιμάι, Γαρυφαλλόπουλος, Βαγενάς, Αγιώτης, Καρατάσιος, Κοντοθανάσης, Λουκάο, Πολέτο, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος.

Μοιραστείτε το: