29/03/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 - 15:56

Το βάρος στην ψυχολογία από τον Τεννέ

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης... φτιάχνει τους παίκτες για το διπλό στο Αγρίνιο * Παίζουν με Παναιτωλικό Ντ' Ούρσο και Τζανετόπουλος

Τον Παναιτωλικό θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (10/12) ο Απόλλων Σμύρνης, στοχεύοντας στην πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα που θα αναπτερώσει τις ελπίδες παραμονής.

Ο Μπάμπης Τεννές έχει ρίξει το βάρος στις τελευταίες ημέρες στο να φτιάξει ψυχολογικά τους παίκτες του, που έκαναν πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, άξιζαν και τη νίκη και έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες για κάτι καλό.

Αυτό είναι που τους τονίζει συνεχώς ο πολύπειρος προπονητής εν όψει Αγρινιωτών, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να εξαλειφθούν τα λάθη που έχουν φέρει έως τώρα πολλές ήττες.

Ο 65χρονος τεχνικός, λοιπόν, περιμένει σοβαρότητα κα συγκέντρωση στα μετόπισθεν, αλλά και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να έχει δείξει ότι είναι ομάδα που δημιουργεί τελικές.

Έτσι, εφόσον οι «κυανόλευκοι» είναι αυτοί που πρέπει ανασταλτικά, θα έχουν σίγουρα και τις ευκαιρίες μπροστά για να φτάσουν στο γκολ και να πάρουν το πολύτιμο διπλό.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία κορυφώθηκε με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (8/12) και ο Ντ' Ούρσο έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα.

Συνεπώς, ο Ιταλός μέσος υπολογίζεται για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής και το ίδιο ισχύει για τον Τζανετόπουλο, που με τη σειρά του έβγαλε δίχως πρόβλημα το πρόγραμμα.

Αντίθετα, στα... πιτς παραμένουν οι Σικαμπάλα, Στάθης και Κύργιας, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται με την προπόνηση που θα γίνει στις 13.00 της Κυριακής (9/12), για να ανακοινωθεί κατόπιν η αποστολή.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το: