29/03/2024
Κύπελλο Ελλάδας | Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 - 18:03

Μικρά παιδιά είναι θα... μάθουν, 2-2 στο 94' με ΟΦΙ ο ΠΑΟ! (video)

Συγκλονιστική η ομάδα της Ιεράπετρας, υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό σε ισοπαλία μέσα στο ΟΑΚΑ στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου

Φτηνά τη γλίτωσε... Το απόλυτο κάζο αποφεύχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (5/12) στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να παραχωρεί ισοπαλία 2-2 στον Ο.Φ. Ιεράπετρας της Γ' Εθνικής, στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα πράγματα, μάλιστα, θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα για τους «πράσινους» καθώς οι Κρητικοί βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 1-2 μέχρι το 94', για να δεχθούν το γκολ της ισοφάρισης στην τελευταία φάση του αγώνα.

Το ρίσκο του Γιώργου Δώνη να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο ένα άκρως νεανικό σύνολο δεν είχε τα αποτελέσματα που θα περίμενε. Και αυτό διότι το «τριφύλλι» βρήκε απέναντί του μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα που εφάρμοσε κατά γράμμα το πλάνο του Γιάννη Μάγγου - την έστησε άψογα και δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει όρθιος οδηγίες στους παίκτες του - και λίγο έλειψε να το υποχρεώσει σε μία ντροπιαστική ήττα.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να γυρίζει με υπομονή τη μπάλα, προσπαθώντας να βρει κενούς χώρους. Και στο 20' ευτύχησε να προηγηθεί, με τον Χατζηθεοδωρίδη να πιάνει ένα σουτ εκτός περιοχής κάνοντας το 1-0. Η απάντηση του ΟΦΙ ήρθε στο 25' όταν μετά τη σέντρα του Μηνά, ο Χίσι με κοντινό πλασέ, στην καρδιά της «πράσινης» άμυνας, έφερε το ματς στα... ίσια. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι Κρητικοί πίεσαν ψηλά, χάλασαν την κυκλοφορία των «πρασίνων» και στο 43' πήραν... κεφάλι στο σκορ με τον Αναστασόπουλο. Το γκολ, πάντως, δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Μαρτσάκης που είχε συμμετοχή στη φάση ήταν σε θέση οφσάιντ.

Από το πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους, ο Παναθηναϊκός πίεσε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους και στο 52' είχε δοκάρι με τον Καμπετσή. Η ώρα περνούσε, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη συνέχιζαν να έχουν την υπεροχή, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν έβαζαν. Μάλιστα, στο 81' κινδύνευσαν και για το 1-3, με τον Αποστολόπουλο να μη μπορεί να νικήσει από πλεονεκτική θέση τον Κότσαρη. Τελικά, στην τελευταία φάση του ματς, ο ΠΑΟ κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Καμπετσή περιορίζοντας έτσι τη μεγάλη ζημιά που πήγαν να του κάνουν οι Κρητικοί.

Διαιτητής ήταν ο Μανούχος (Αργολίδας), με βοηθούς τους Μπαλτά (Αχαΐας) και Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). Τέταρτος ήταν ο Λάμπρου (Ευβοίας).

Κίτρινες: 18' Χαζτηθεοδωρίδης, 50' Παντελάκης – 88' Χίσι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Θεοχάρης (46' Μπουζούκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Αποστολάκης (79' Σιφναίος), Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Τζανδάρης, Κουντουριώτης (69' Πούγγουρας), Εμμανουηλίδης, Καμπετσής

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Μίγγας (79' Πυθαρούλης), Πότσι, Μούτσα, Χίσι, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (58' Κορέττα), Μηνάς (69' Τζελέπης), Καλημέρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE

Η βαθμολογία του ομίλου

1. ΑΟΧ/Κισσαμικός 4 (2-0) 

2. Παναθηναϊκός 4 (3-2)

3. Παναιτωλικός 1 (0-1)

4. ΟΦΙ 1 (2-4) 

Μοιραστείτε το: