25/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 - 13:54

Ο καιρός τα... χάλασε στη Γ' Εθνική

Αναβλήθηκαν ουκ ολίγες αναμετρήσεις λόγω της κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα επηρεάζει και το ποδόσφαιρο. Κάποιες περιοχές έχουν «χτυπηθεί» ιδιαίτερα και αυτό έχει οδηγήσει σε αναβολή αρκετές αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής την Κυριακή (18/11).

Η μία είναι αυτή ανάμεσα στον Α.Ο. Εικοσιμίας και τον Παναργειακό για τον 8ο όμιλο, αφού έχει απαγορευτεί ο απόπλους από το λιμάνι της Κυλλήνης λόγω της κακοκαιρίας και έτσι οι «λύκοι» δεν κατάφεραν να πάνε στη Μυτιλήνη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας του Άργους: «Αναβάλλεται οριστικά το σημερινό παιχνίδι ΑΟ Εικοσιμίας-Παναργειακός,που ήταν προγραμματισμένο για τις 15:00 στην Κεφαλλονιά. Ο λόγος είναι ότι το λιμάνι της Κυλλήνης παραμένει κλειστό από χθες λόγο των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή και απαγορεύεται ο απόπλους των πλοίων. Θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής από την Ε.Π.Ο.».

Το απαγορευτικό που έχει βγει και για το λιμάνι της Ζακύνθου οδήγησε σε αναβολή και άλλον έναν αγώνα του ομίλου, της Λέρνας με τον Α.Ο. Κατοσταρίου, με τη σχετική ενημέρωση των γηπεδούχων να αναφέρει: «Ο Αγώνας που ήταν να γίνει σήμερα στο ΔΑΚ ΛΕΡΝΑΣ με ώρα έναρξης 13.00 μ.μ. Ένωση Λερνας -Α.Ο.Κατασταριου Αναβάλλεται λόγω αδυναμίας απόπλου από το λιμάνι της Ζακύνθου εξαιτίας της αντιξοότητας των καιρικών συνθηκών.Η Ζακυνθινή ομάδα δεν δύναται να ταξιδέψει, αφού υπήρξε ενημέρωση για απαγορευτικό, γεγονός που οδηγεί στη μη διεξαγωγή του παιχνιδιού της Κυριακής».

Επίσης, δεν θα γίνουν για τον 3ο όμιλο τα ματς Μακεδονικός Σιάτιστας - Σούλι Παραμυθιάς, Γρεβενά Αεράτα - Θρίαμβος Σερβιανών, Α.Ε. Λευκίμμης - Τηλυκράτης και Αχέρων Καναλακίου - Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, με το τελευταίο να μην διεξάγεται όχι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, αλλά επειδή χάλασε το λεωφορείο της αποστολής των φιλοξενούμενων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τέλος, ένεκα κακοκαιρίας δεν θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις Μελιτέας Μελίτης - Εδεσσαϊκός (2ος όμιλος) και Αλμυρός - Θησέας Αγριάς (4ος όμιλος).

Για το πότε θα γίνουν τα ματς, θα αποφασίσει η ΕΠΟ.

Μοιραστείτε το: