19/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 - 21:00

Τουλάχιστον δεν έχασε η Λαμία!

Εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης οι Φθιώτες, που έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 30' και είχαν και δοκάρι * Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς και οι Αρκάδες

Πολύ σκληρή για να πεθάνει… Παίζοντας από το 30’ με παίκτη λιγότερο, η Λαμία παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 0-0 στον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ της Κυριακής (11/11).

Οι Φθιώτες παρουσιάστηκαν ψυχωμένοι, έδειξαν να μην επηρρεάζονται από την αποβολή του Βάντερσον στο πρώτο ημίχρονο (είδε δύο κίτρινες κάρτες στο 27' και στο 30') και έτσι πήραν έναν βαθμό ο οποίος σίγουρα είναι σα νίκη.

Παράλληλα, διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα επτά ματς και με 11 βαθμούς ισοβαθμούν στην ενδέκατη θέση με τη Λαμία. Από την άλλη, ο Αστέρας ήθελε αλλά δεν μπορούσε, δεν κέρδισε ξανά αν και έπαιζε για πάρα πολύ ώρα με παίκτη παραπάνω και μπήκε σε μεγάλους μπελάδες.

Έχασε νωρίς τον αρχηγό…

Οι Φθιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο εικοσάλεπτο, έχοντας και δύο καλές στιγμές με τους Μπαράλες (5’) και Μπερτόλιο (15’). Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 30’ απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Βάντερσον. Η εξέλιξη αυτή τους έδωσε μία ώθηση στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να απειλήσουν δις με τους Τόνσο (31’) και Πασαλίδη (32’). Πάντως, η μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στην ομάδα του Μάκη Χάβου και σημειώθηκε στο 34’, όταν το πολύ όμορφο σουτ του Δημούτσου χτύπησε στο δοκάρι.

Τρομερός Μελίσσας

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με τους Αρκάδες να έχουν την κατοχή της μπάλας και να προσπαθούν να διασπάσουν την άριστα οργανωμένη άμυνα της Λαμίας. Μάλιστα, ήταν αυτοί που είχαν και τις μεγαλύτερες φάσεις  για να σκοράρουν ωστόσο έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Μελίσσα ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλες επεμβάσεις στις προσπάθειες των Μανιά (51’, 61’), Τριανταφυλλόπουλου (76’), Δουβίκα (76’). Πάντως, οι γηπεδούχοι όποτε τους δινόταν η ευκαιρία έβγαιναν μπροστά και στο 81, μάλιστα, είχαν μία πολύ καλή στιγμή με την κεφαλιά του Μπαράλες.

Στα λεπτά που απέμεναν δεν υπήρχε κάποια αξιοσημείωτη φάση, με τους Αρκάδες να ολοκληρώνουν επίσης με δέκα παίκτες το ματς λόγω αποβολής του Πασαλίδη.

Πολυτιμότερος των γηπεδούχων με διαφορά ήταν ο Μελίσσας ενώ πολύ καλό ματς έκανε και ο Βασιλαντωνόπουλος. Κινητικός όσο έπαιξε ήταν και ο Μπερτόλιο.

Από πλευράς φιλοξενούμενων ξεχώρισαν οι Κυριακόπουλος και Τόνσο.

Διαιτητής ήταν Βρέσκας (Πιερίας), που άφησε με παράπονα τους γηπεδούχους, με βοηθούς τους Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Δημόπουλο (Δυτ. Αττικής). Τέταρτος ήταν ο Κουμπαράκης (Θράκης).

Κίτρινες: 27’, 30’ Βάντερσον, 50’ Βασιλαντωνόπουλος, 90+2’ Μπαράλες - 14’ Ιγκλέσιας, 17’, 90+3’ Πασαλίδης, 76’ Δουβίκας, 90+3’ Καλτσάς

Κόκκινες: 30’ Βάντερσον – 90+3’

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Σκόνδρας (80’ Οσμάν), Δημούτσος, Επστάιν, Καραμάνος (48’ Ρόμανιτς), Μπερτόλιο (82’ Ασίγκμπα), Μπαράλες

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (85’ Ρόλε), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Μαρτίνεθ (46’ Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας (74’ Δουβίκας), Καλτσάς, Tόνσο, Μανιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE

Μοιραστείτε το: