28/03/2024
Πρωτάθλημα | Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 - 19:18

Σπαθάτο τρίποντο για την ΑΕΛ

Οι «βυσσινί» κέρδισαν δίκαια 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα * Με 10 από το 48' οι Ηπειρώτες

Ήταν πολύ καλύτερη και επιβραβεύθηκε με το τρίποντο... Η ΑΕΛ κέρδισε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη σαββατιάτικη (10/11) αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα και μετρώντας 11 πόντους στην 9η θέση του πρωταθλήματος, όσους έχει και ο Πανιώνιος.

Στο ΑEL FC Arena oι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα ήταν παθιασμένοι, αποφασιστικοί και δεν άφησαν ιδιαίτερα περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, που προβλημάτισαν για μία ακόμη φορά με την απόδοσή τους.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έμεινε δίχως νίκη για 6ο σερί παιχνίδι και με 7 βαθμούς μοιράζεται τη 12η θέση με τον ΟΦΗ, σε έναν αγώνα που τον ολοκλήρωσαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της ορθής αποβολής του Τσικάρσκι στο 48'.

Ο Ντέλετιτς ήταν μακράν ο κορυφαίος του γηπέδου, ενώ από πλευράς Θεσσαλών ξεχώρισαν και οι Μπαργκάν και Μιλοσάβλιεβιτς.

Για τον ΠΑΣ ο Βελλίδης έκανε αρκετές επεμβάσεις και το πάλεψε για να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, προσπάθησαν και οι Μιχαήλ και Τζημόπουλος.

Έχασε πολλές ευκαιρίες στο α', τα έβαλε στο β'...

Οι «βυσσινί» κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά και έψαξαν το γρήγορο γκολ, αλλά τους έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια στο πρώτο μισό του αγώνα.

Ο Νούνιτς απώλεσε δύο σημαντικές ευκαιρίες, ο Βελλίδης δήλωσε παρών με ενσικτώδη απόκρουση σε σουτ του Μπαργκάν στο 13', ενώ ο Ντέλετιτς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 16' με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν από την πλευρά του εντελώς ακίνδυνος επιθετικά και σίγουρα ήταν τυχερός που πήγε με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Η τύχη όμως στέρεψε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, καθώς στο 50' ο Γκόλιας νίκησε εξ επαφής τον Βελλίδη κι ενώ είχε προκύψει ήδη η αποβολή του Τσικάρσκι.

Έτσι, η κατάσταση απλουστεύθηκε για τους Θεσσαλούς, που ζήτησαν το δεύτερο γκολ για να «καθαρίσουν» το ματς και τα κατάφεραν με τον Ντέλετιτς στο 76'.

Ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να αντιδράσει από εκεί και πέρα, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει με πολλά χαμόγελα άπαντες στο «στρατόπεδο» της ΑΕΛ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν o Ζαχαριάδης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Πάτρα του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Σίπκα του Συνδέσμου Σάμου.

Κίτρινες: 41' Νούνιτς, 45'+1 Ζίζιτς - 26' Τσικάρσκι, 43' Ντόλοβατς, 56' Bελλίδης, 69' Σιόντης, 80' Λίλα

Κόκκινες: 48' Τσικάρσκι.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Kαρανίκας, Χούμπτσεφ, Ζίζιτς, Γκόλιας (72' λ. τρ. Γρομητσάρης), Φατιόν, Κοέφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (89' Σαχίτι), Μπαργκάν (66' Πίτι), Νούνιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σιόντης, Γιάκος (75' Κακούμπα), Ντόλοβατς, Παμλίδης (83' Κούζικ), Λουκίνας (61' Ξύδας).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

Μοιραστείτε το: