29/03/2024
Europa League | Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 - 00:59

Εξάρα η Χιμπέρνιαν και την περιμένει ήδη ο Αστέρας Τρίπολης

Οι Σκωτσέζοι συνέτριψαν με 6-1 τη Ρούναβικ για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ * Νίκη με ανατροπή για την Ανόρθωση * Ήττα στο 90' για τον Απόλλωνα Λεμεσού

Στον Αστέρα Τρίπολης γνώριζαν ότι η Χιμπέρνιαν θα αποτελέσει τον αντίπαλό τους στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και αυτό πρακτικά επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη (12/7).

Οι Σκωτσέζοι σάρωσαν εντός έδρας τη Ρούναβικ από τα Νησιά Φερόε με 6-1 και η ρεβάνς της 19ης Ιουλίου για τον 1ο προκριματικό γύρο κατέστη τυπική διαδικασία.

Ο Καμπέρι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 3' και με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 21' πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, ακολούθησαν τα γκολ του Ο' Σο στο 29' και του Μάλαν στο 43' για το 4-0, για να φτάσει στο χατ τρικ ο Καμπέρι στο 48ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι, που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 33' λόγω αποβολής του Χάνσεν, μείωσαν με τον Κνούντσεν στο 53', για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Μπόιλ στο 84'.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ: Μπογκντάν, Γουίτακερ, Στίβενσον, Χάνλον, ΜακΓκρέγκορ (60' Σουόνσον), Άμπροουζ, Σλίβκα, Μάλαν, Μπόιλ, Καμπέρι (51' Μάρεϊ), Ο' Σο (82' Μπάρτλεϊ).

ΡΟΥΝΑΒΙΚ: Τόμσεν, Τρόνταργκιογκβ Χάνσεν, Γιουστίνουσεν, Γιόχαν Ντάβιντσεν, Γιόενσεν (85' Λάνγκααρντ), Φρόντι Μπενιάμινσεν, Γιόγκβανσον-Χάνσεν, Φρεντέρικσμπεργκ (46' Γιαν Μπενιάμινσεν), Χάνσεν (40' Χάνσεν), Κνούντσεν, Όλσεν.

Την ίδια στιγμή, στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ μπήκαν τόσο η Ανόρθωση όσο και ο Απόλλων Λεμεσού.

Η «Κυρία» νίκησε 2-1 την αλβανική Λάτσι στο κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας «Αντώνης Παπαδόπουλος», με ανατροπή μάλιστα, καθώς ο Χοτζαλάρι άνοιξε το σκορ στο 21', για να ισοφαρίσει ο Πράνιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 50'.

Τη νίκη στους Κύπριους έδωσε ο Σισέ στο 60', με τον Απόλλωνα από την πλευρά του να χάνει 1-0 στη Λιθουανία από τη Στούμπρας.

Το γκολ ήρθε στο 90' από τον Ματσαρασβίλι, σε ένα ματς που διεκόπη στο 28' λόγω έντονης βροχόπτωσης και άρχισε ξανά μετά από 70 ολόκληρα λεπτά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μάριο Φελγκέιρας, Σίλντενφελντ, Σωτηρίου, Κόφι, Πράνιτς, Ζοάο Βίκτορ, Ράγιος, Ιγκιέμπορ (34' Οικονομίδης), Σεκού Σισέ, Τζούριτς, Μικελτάτζε (81' Εγγλέζου).

ΛΑΤΣΙ: Σελμάνι, Σεφγκίναϊ, Χοτζαλάρι, Γκιόνι, Χάντροϊ (90' Τσίτσα), Στούμπινα, Έλερ, Γιονούζι, Λούσκια, Κεντές, Ουζούνι.

ΣΤΟΥΜΠΡΑΣ: Γιοσβιάκι, Μπίσι, Αλμέιδα, Βιλέλα, Τσερκάουσκας, Σαντάουσκας, Σα, Μάρκος(85′ Αλ Τζασάσι), Μπούχαρεμπ (66′ Λίου), Γκαλκεβίτσιους (81′ Ματσαρασβίλι)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Κυριάκου, Βασιλείου, Μάρκοβιτς, Σακέτι, Μπρου(75′ Καρώ), Παπουλής (88′ Πολίτσι), Σαρδινέρο, Σκέμπρι (68′ Πίττας)

Μοιραστείτε το: