24/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 27 Μαΐου 2018 - 20:09

Μαύρη Κυριακή για τον Εθνικό

Οι Πειραιώτες έχασαν 1-0 από τον Αστέρα Αμαλιάδας στο «Ελ Πάσο» και μαζί κάθε ελπίδα ανόδου στη Β' Εθνική * Στην αναμονή οι φιλοξενούμενοι εν όψει της απόφασης για το ματς με Ηρόδοτο

Όνειρο ήταν και πάει η άνοδος στη Β' Εθνική για τον Εθνικό, που ηττήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (27/5) με 1-0 από τον Αστέρα Αμαλιάδας στο «Ελ Πάσο» και είναι δεδομένο ότι τερματίζει τελευταίος στον 2ο όμιλο των πλέι οφ της Γ' Εθνικής.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Ηλείας έφτασε τους 9 βαθμούς, είναι στη δεύτερη προνομιούχο θέση, αλλά φυσικά βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την τύχη της διακοπείσας εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ηρόδοτο.

Στην Καλλιθέα, λοιπόν, ο Αστέρας άγγιξε το γκολ στο 15', με τον Κέρι να σημαδεύει το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ οι Πειραιώτες ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Στασινού εντός περιοχής στο 26'.

Στο 28' ο Σικαλιάς εξουδετέρωσε το κοντινό πλασέ του Μπουντόπουλου, ενώ στο 34ο λεπτό οι «κυανόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν ξανά για πέναλτι σχετικά με χέρι του Κασνέτση.

Το γκολ για την ομάδα του Θοδωρή Γκάτζιου ήρθε στο 65' με κοντινό πλασέ του Κέρι κι ενώ αρχικά ο Σικαλιάς είχε νικήσει τον Μπαρμπαρούση σε τετ α τετ, με τον Εθνικό να πιέζει κατόπιν για την ισοφάριση.

Στο 67' ο Τσάμης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Παυλάκη, ενώ στο 78' μετά από λάθος του Μπανούση ο Γκέσιος σούταρε από κοντά και η μπάλα έφυγε άουτ.

Η τελευταία σημαντική φάση ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Μπαρμπαρούση στο 84' να πλασάρει από ευνοϊκή θέση, για να αποκρούσει ο Σικαλιάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Βενέτης (71' Ρομάνο), Μισέλ (76' Τεγούσης), Δωματάς, Κατίδης (64' λ. τρ. Κωνσταντίνου), Κατσικοκέρης, Μάναλης (57' Γκέσιος), Παυλάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Γκάτζιος): Τσάμης, Μπουντόπουλος (62' Αντωνόπουλος, 77' λ. τρ. Μπουζούρας), Παπαδόπουλος, Κασνέτση, Αρβανίτης, Ενγκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (90'+3 Μαρουκάκης), Κέρι, Μηνάς (90'+6 Μπουτσικάκης).

Μοιραστείτε το: