20/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 27 Μαΐου 2018 - 19:31

Σοβαρός έως το τέλος ο Ηρακλής

Οι «κυανόλευκοι» έκλεισαν νικηφόρα τα πλέι οφ της Γ' Εθνικής με διπλό επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου (0-3)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο των πλέι οφ της Γ' Εθνικής ο Ηρακλής, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με 3-0 το απόγευμα της Κυριακής (27/5).

Έτσι, ο «Γηραιός» τερμάτισε πρώτος με 16 βαθμούς και ανέβηκε πανηγυρικά στη Β' Εθνική, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με σπουδαία ευκαιρία των γηπεδούχων στο 2ο λεπτό, καθώς ο Γιούδας νίκησε στο τετ α τετ τον Μουτεσίδη.

Στο 14' ο Ρόβας ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Σαββίδη, το πέναλτι καταλογίστηκε και ένα λεπτό αργότερα ο Κρυστάλλης ευστόχησε από την άσπρη βούλα, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να αποκρούει τόσο την κεφαλιά του Παναγιωτούδη στο 23ο λεπτό όσο και αυτή του Κρυστάλλη στο 27ο ύστερα από σέντρα του Κουρέλλα.

Στο 29' ο Ρόβας έκανε υπέροχη ατομική ενέργεια και σούταρε, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ ο φορ των «κυανόλευκων» νικήθηκε στο 34' δύο φορές από τον Σαββίδη σε ισάριθμες προσπάθειές του.

Το 0-2 ήρθε εντέλει στο 42' με πλασέ του Πτηνόπουλου στην αντεπίθεση, ο οποίος αξιοποίησε εξαιρετική ασίστ του Κρυστάλλη, ενώ και πάλι ο Πτηνόπουλος στο 61' βρήκε δίχτυα με ωραίο σουτ για το τελικό 0-3.

Ο ρυθμός έπεσε κατόπιν, με τον Ρόβα να αστοχεί από καλή θέση στο 90', στην τελευταία σημαντική στιγμή του ματς.

AΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Μεταλλίδης, Κουλτσιάκης (64' Λαβιδάς), Ναλμπάντης (50' Φιλέντας), Τσομαχασβίλι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γιούδας (74' Καρακώστας), Γιαννίτσης (80' Ευσταθιάδης), Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κουρέλλας, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Πτηνόπουλος (67' Ανδρεάκος), Ρόβας, Μεντί (81' Κριτσιάνης), Κρυστάλλης.

Μοιραστείτε το: